Sport

Kylian Mbappe a mai refuzat o ofertă! Decizia luată de atacantul lui PSG

Kylian Mbappe a refuzat încă o ofertă și vrea să își ducă planul la bun sfârșit. Să își încheie contractul cu PSG peste un an și apoi să plece liber de contract.
05.07.2023 | 10:12
Kylian Mbappe a mai refuzat o oferta Decizia luata de atacantul lui PSG
Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
05-07-2023
07:20

Kylian Mbappe a refuzat încă o ofertă! Atacantul vrea să rămână la PSG încă un sezon

Kylian Mbappe a refuzat încă o ofertă de prelungire a contractului pe încă un sezon cu parizienii și rămâne la planul său inițial pe care l-a anunțat public. Va rămâne la PSG până în 2024 și apoi va pleca liber. Atacantul va mai încasa încă 150 de milioane de euro pentru încă un sezon la PSG din salariu și bonusuri. Parizienii au luat în calcul să îl vândă în această vară, având în vedere că îl pot pierde gratis, dar este destul de dificil un transfer de peste 200 de milioane de euro, în condițiile în care Mbappe va rămâne liber la anul. 

Liverpool se luptă cu Real Madrid pentru semnătura lui Kylian Mbappe, iar „cormoranii” sunt dispuși să pună la bătaie 300 de milioane de euro.

Liverpool vrea să îi răspundă lui Real Madrid cu aceeași monedă

Englezii ar fi dispuși să lupte până în ultima clipă pentru semnătura lui Kylian Mbappe. Jurnaliștii de la Radio Marca susțin că Liverpool vrea să le dea peste nas madrilenilor, care l-au „furat” pe Jude Bellingham de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a mai fost aproape să ajungă pe Anfield Road în 2017, când Liverpool a oferit 100 de milioane de euro. Acum însă vor fi nevoiți să plătească de aproximativ trei ori mai mult. PSG s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Mbappe, iar acesta ar putea fi Marcus Rashford.

Starul naționalei Franței însă are șanse mici să plece de la PSG în această vară și cel mai probabil își va duce contractul la final pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are un motiv foarte întemeiat să tragă de contractul cu PSG

Jurnaliștii de la AS.com au aflat însă adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu dorește să plece în acest moment de la Paris Saint-Germain.

Dacă își va duce contractul la capăt, atacantul de 24 de ani va primi un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro! Așadar, în ultimul an de contract cu PSG, Mbappe poate câștiga peste 150 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Impresarul Marco Kirdemir, dezvăluiri de culise

Agentul FIFA Marco Kirdemir este un apropiat al familiei regale care deține clubul PSG și a dat asigurări că varianta Liverpool este una plauzibilă și reală:

„Am vorbit cu oameni apropiați de familia regală a Qatarului care conduce clubul și mi-au spus că sunt extrem de supărați. Erau siguri că își va prelungi contractul.

ADVERTISEMENT

Emirul este extrem de nervos. Asta nu poate decât confirma plecarea lui Kylian Mbappe. Vom vedea când și care va fi destinația”, a dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT