Sport

Reacția lui Kylian Mbappe, după ce PSG l-a pus lista de transferuri din vară: „Mă interesează prea puţin”

Kylian Mbappe a reacționat după ce PSG l-a pus pe lista de mercato din vară. Campioana Franței nu vrea să-l piardă gratis pe atacant.
16.06.2023 | 18:12
Reactia lui Kylian Mbappe dupa ce PSG la pus lista de transferuri din vara Ma intereseaza prea putin
Ce a spus Kylian Mbappe după ce PSG l-a pus pe lista de transferuri. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe le-a transmis șefilor lui PSG că nu își va prelungi contractul care va ajunge la final în vara anului 2024. Totuși, golgheterul Cupei Mondiale din Qatar a mărturisit că va îmbrăca tricoul campioanei Franței și în sezonul următor. Parizienii se tem că îl vor putea pierde gratis pe atacant anul viitor.

Reacția lui Kylian Mbappe, după ce PSG l-a pus pe lista de transferuri din vară: „Mă interesează prea puţin”

Mail-ul pe care Kylian Mbappe l-a trimis șefilor de la PSG a agitat lumea fotbalului. Atacantul francez a mărturisit conducerii că nu are de gând să activeze clauza din contract și, implicit, să-și prelungească pentru încă un sezon înțelgerea care expiră în vara anului 2024.

ADVERTISEMENT

Conducerea de pe Parc des Princes a luat rapid măsuri radicale și l-a pus pe Kylian Mbappe pe lista de transferuri pentru a nu-l pierde gratis în vara anului 2024. Kylian Mbappe nu a fost surprins de decizia conducerii lui PSG. „Nu, nu este ceva care să mă şocheze. Iar reacţiile, mă interesează prea puţin.

Eu accept totul, oamenii pot să vorbească, să critice, eu înţeleg. Oamenii nu au toate elementele. Eu ştiu de ce fac ceea ce fac şi spun ce spun. Nu este nicio problemă cu asta”, a declarat Kylian Mbappe, la conferința de presă premergătoare partidei Gibraltar – Franța din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe vrea să continue la PSG încă un sezon: „Este singura mea opţiune pentru moment”

Kylian Mbappe nu ia în calcul altă variantă decât aceea de a continua la PSG și din sezonul următor. Real Madrid este principala favorită pentru a-l transfera pe atacantul francez. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a fost aproape să realizeze mutarea în vara trecută, însă starul a semnat în ultima clipă prelungirea cu PSG.

„Am răspuns deja, am spus că obiectivul meu era să continui, să rămân la club, este singura mea opţiune pentru moment. Sunt pregătit să revin pentru reluarea competiţiei. Eu nu credeam că o scrisoare poate ucide şi ofensa pe cineva”, a spus Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Situația starului de la PSG este atent monitorizată și de Manchester United. Venirea la conducere a șeicului qatarez Jassim ben Hamad al-Thani ar putea facilita un posibil transfer al lui Kylian Mbappe pe „Teatrul Viselor”.

Kylian Mbappe, căpitanul Franței pentru „dubla” din preliminariile Euro 2024

Franța va înfrunta Gibraltar (16 iunie) și Grecia (19 iunie) în acțiunea din iunie a naționalei lui Didier Deschamps. Vicecampioana mondială se află pe primul loc în grupa B din preliminariile Euro 2024. Cu Kylian Mbappe căpitan, în premieră, la națională, Franța a câștigat ambele partide din martie cu Olanda (4-0) și Irlanda (1-0).

ADVERTISEMENT

„Când vine antrenorul să vorbească cu tine și să îți ofere banderola, gura ta spune da imediat. Nu credeam că voi fi căpitan”, a declarat Kylian Mbappe despre momentul în care Didier Deschamps i-a pus banderola pe braț starului francez.

ADVERTISEMENT