Sport

Și-a recuperat FCSB jucătorii pentru meciul cu FC Voluntari, din Cupa României? “Eu am înțeles că se joacă”

FCSB ar putea în cele din urmă să dispute meciul din Cupa României cu FC Voluntari. Sau cel puțin asta a anunțat antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu.
23.10.2021 | 18:25
Sia recuperat FCSB jucatorii pentru meciul cu FC Voluntari din Cupa Romaniei Eu am inteles ca se joaca
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că meciul dintre Farul Constanța și FCSB va fi amânat din cauza focarului de COVID-19 de la echipa lui Edi Iordănescu.

Doar că FCSB se află acum în pericol să piardă la „masa verde” meciul din Cupa României cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu anunță că meciul FC Voluntari – FCSB din Cupa României se va juca: „Eu așa am înțeles”

Antrenorul celor de la FC Voluntari a declarat la finalul meciului cu FC Argeș că echipa sa se pregătește de meciul din optimile de finală ale Cupei României cu FCSB, chiar dacă oficialii bucureștenilor au anunțat că au 13 jucători valizi pentru acest meci.

„Trebuie să ne pregătim bine, ne așteaptă trei jocuri foarte grele. Jocul de miercuri e la o distanță foarte scurtă, să vedem cum recuperăm din jucători. Avem și doi-trei accidentați”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ilfovenilor spune că cei din conducerea clubului l-au informat că partida se va juca conform programării de la LPF:

„Eu am înțeles că se joacă. Pe mine așa m-au anunțat cei din conducerea clubului. Cred că se joacă, noi ne-am făcut programul pentru meciul de miercuri, cu FCSB, așa că mai departe nu știm”, a spus Liviu Ciobotariu, după meciul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Mihai Stoica despre situația de la FCSB: „Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari!”

Managerul general al FCSB a explicat pe 22 octombrie că echipa lui Edi Iordănescu nu are nicio șansă să joace meciul cu Voluntari din Cupa României.

Ba mai mult, FCSB nu poate completa lotul nici cu jucători de la echipa a doua, unde a izbucnit de asemenea un focar de COVID-19:

ADVERTISEMENT

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi”.

Mihai Stoica a declarat că FCSB nu poate recupera niciun jucător până la ora meciului cu FC Voluntari

Doar doi jucători vor putea ieși din izolare până la ora meciului dintre FC Voluntari și FCSB însă niciunul dintre aceștia nu poate fi folosit de Edi Iordănescu: „Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.

Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră. P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” cinci accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris oficialul FCSB pe pagina sa de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT