Sport

Mihai Stoica, măsuri extraordinare luate la FCSB din cauza COVID-19: „Mâncarea este servită în cameră”

Mihai Stoica a oferit detalii despre situația de la FCSB, echipă care a fost lovită grav de COVID-19, iar clubul a luat măsuri drastice în cantonamentul de la Berceni.
20.10.2021 | 18:43
Mihai Stoica masuri extraordinare luate la FCSB din cauza COVID19 Mancarea este servita in camera
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB a explicat că în acest moment echipa lui Edi Iordănescu are opt jucători infectați cu COVID-19, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Meme a explicat pentru Digi Sport că FCSB a luat măsuri extraordinare în cantonamentul de la Berceni cât și înainte de meciurile din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a declarat că FCSB se află în carantină totală: „Avem condiții, ne permitem”

Oficialul FCSB-ului a vorbit despre situația în care se află jucătorii FCSB-ului infectați cu coronavirus și măsurile pe care clubul le-a luat la baza de pregătire de la Berceni:

„Ne-am luat absolut toate măsurile, am stat în hotel în single-uri, am stat în cantonament în single-uri. La fel este situația acum și la noi la bază, pemtru că avem condiții, ne permitem. Și mâncarea este servită în casolete, direct la cameră”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că în acest moment FCSB nu are 13 jucători eligibili pentru meciul din etapa a 13-a cu Farul Constanța, iar partida are șanse mari să fie amânată.

Mihai Stoica neagă faptul că Becali le interzice jucătorilor FCSB să se vaccineze: „El niciodată nu le-a spus asta!”

Mihai Stoica a infirmat faptul că Gigi Becali le-a interzis jucătorilor FCSB-ului să se vaccineze împotriva COVID-19:„Gigi a spus că nu se vaccinează el. El niciodată n-a spus vreunui jucător: nu te vaccina!”

ADVERTISEMENT

Meme Stoica a continuat discursul agresiv cu privire la vaccinare și consideră că o persoană cu test negativ e mai sigură decât cineva care este vaccinat și nu este testat: „Eu cred cu convingere că este mai periculos un om vaccinat netestat decât un om nevaccinat testat negativ.

Ar trebui şi cei care conduc ţara asta să bage la cap. Vaccinaţi, nevaccinaţi trebuie să ne testăm. Nu facem asta, facem o greşeală mare şi oamenii mor”, a spus Mihai Stoica pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, scos din minți de noul protocol antiCovid impus de FRF: „Să facă ce vor. Nu mă mai interesează!”

Federația Română de Fotbal a emis un nou „protocol anti-covid”, însă jucătorii care sunt deja vaccinați împotriva COVID-19 nu vor fi testați, lucru care l-a scos din sărite pe patronul FCSB:

„Nu mă mai pricep la vaccin, nu mă mai pricep la fotbal. Să facă ce vor. Nu mă mai interesează”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru FANATIK.

FCSB are în acest moment opt jucători infectați cu COVID-19: Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Colac peste pupăză, Edi Iordănescu i-a pierdut din cauza unor accidentări și pe Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu și Florin Tănase, ultimul pe listă fiind Andrei Miron.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT