Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liviu Ungurean a început lupta la titlu cu FCSB: „Vreau să îl văd la puşcărie pe arbitrul care a dat offside”

Rapid îi aruncă mănușa lui FCSB în lupta la titlu. Liviu Ungurean a luat foc când și-a amintit de o gafă de arbitraj pro-roș-albaștri.
17.02.2024 | 14:08
Liviu Ungurean a inceput lupta la titlu cu FCSB Vreau sa il vad la puscarie pe arbitrul care a dat offside
Liviu Ungurean a început lupta la titlu cu FCSB: „Vreau să îl văd la puşcărie pe arbitrul care a dat offside”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să se bată la titlu cu FCSB! Prin vocea liderului de galerie Liviu Ungurean, rapidiștii au pus tunurile pe rivali. O fază de arbitraj a fost scânteia care l-a aprins pe „Bocciu”.

Rapid a dat startul luptei la titlu cu FCSB! „N-am văzut nesimțire mai mare în viața mea”

Liviu Ungurean s-a enervat din cauza amenzii uriașe pe care a primit-o Rapid. Liderul de galerie din Giulești consideră că și alți oameni implicați în fotbal ar trebui pedepsiți drastic, nu doar fanii. „Bocciu” a dat drept exemplu arbitrii și a început cu golul anulat Farului în remiza de pe Național Arena cu FCSB, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea și eu să îl văd la pușcărie pe arbitrul ăsta care a furat cu offsideul lui Hagi. Am văzut că s-au scris trei rânduri și s-a îngropat ca de obicei. Eu nu am văzut nesimțire mai mare ca la meciul ăla în viața mea

Dar toți vorbesc de suporteri, că fac, că dreg. Dar de altă parte a sportului nu se mai vorbește. Nu se mai aprinde nimeni, toată lumea e pe burtă”, a declarat Liviu Ungurean, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Salutăm această mentalitate de învingători”

Rapid e peste FCSB, deocamdată, la confruntări directe. De când au revenit în SuperLiga, alb-vișiniii au 5 victorii și 2 înfrângeri în meciurile cu echipa lui Elias Charalambous. Liviu Ungurean se bucură ca în vestiarul lui Bergodi se vorbește de titlu, așa cum a dezvăluit Claudiu Petrila în exclusivitate pentru FANATIK.

„Nu comentez. După cum am zis mereu noi luăm fiecare partidă în parte ne bucurăm de fiecare victorie și la final când tragem linie să câștige cel mai bun. Categoric că ne gândim (n.r. – la titlu).

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât există calculele matematice și sunt rezultate că avem șanse, mergem înainte. Salutăm această mentalitate de învingători. Petrila vine de la CFR unde a făcut performanță și de asta avea nevoie Rapid, de jucători care au făcut performanță și care vor performanță”, a conchis liderul de galerie al Rapidului.

Deși e în spatele ei, Rapid a învins-o deja în acest campionat pe FCSB. A fost 2-1 în turul de pe Național Arena. Până la play-off, acolo unde se va decide până la urmă soarta titlului, Rapid și FCSB se vor mai întâlni o dată, în etapa a 30-a, în Giulești, în ultima etapă din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat doar trei titluri de campioană în cei 101 ani de istorie. Ultima dată, în 2003 când antrenor era Mircea Rednic. Sezonul 2002-2003 a fost și ultimul în care gruparea de sub Podul Grant s-a clasat la final deasupra celor de la FCSB.

RISCA Rapid sa joace fara spectatori?! REACTIA DURA a liderului galeriei giulestene

ADVERTISEMENT
Tags: