Life

Liviu Vârciu, necazuri în prima zi de școală a fiicei sale, Anastasia. Ce i s-a întâmplat prezentatorului

Liviu Vârciu, probleme în prima zi de școală a fetiței sale și a Andei Călin, Anastasia. Ce a pățit moderatorul de la Antena 1.
11.09.2023 | 22:40
Liviu Varciu necazuri in prima zi de scoala a fiicei sale Anastasia Ce i sa intamplat prezentatorului
Liviu Vârciu, probleme în prima zi de școală a fetiței sale, Anastasia. Ce a pățit moderatorul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii Prețul cel bun a avut parte de mici necazuri în prima zi de școală a fiicei sale, Anastasia. Ce i s-a întâmplat prezentatorului. Vedeta a dezvăluit cum au decurs lucrurile în dimineața zilei de 11 septembrie 2023.

Liviu Vârciu, probleme în prima zi de școală a fetiței sale, Anastasia. Ce a pățit moderatorul de la Antena 1

Liviu Vârciu a trecut prin câteva probleme în prima zi de școală a fetiței sale, Anastasia. Ce a pățit moderatorul de la Antena 1 care mai are și un fiu alături de iubita sa, Anda Călin. Cântărețul a fost blocat în trafic minute bune.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul moderator de la Prețul cel bun a realizat că toată lumea și-a luat mașina pentru a conduce copiii la unitățile de învățământ, motiv pentru care străzile s-au aglomerat. Vedeta a stat la o coadă uriașă vreme lungă.

A plecat la timp din complexul rezidențial în care locuiește, Greenfield Băneasa, doar că după numai 25 de minute și-a pierdut răbdarea. Prezentatorul a răbufnit și a transmis un mesaj dur la adresa autorităților.

ADVERTISEMENT

„Am glumit, am râs cu acest cartier, dar să știți că nu mai este de glumă. Mi-ar fi plăcut să fie aici directorul de vânzări de la Greenfield, primărița sectorului 1, primarul sectorului 2, primarul sectorului 3, primarul sectorului 4, primarul general.

Mi-ar fi plăcut să aibă și ei copiii la școală și să stea și ei așa, uite, cum stăm noi”, a povestit Liviu Vârciu pe contul personal de Instagram. Cântărețul a făcut și o poză cu traficul de la acea oră.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu, imagine din prima zi de școală a fetiței sale

Liviu Vârciu a ajuns în cele din urmă la școală cu fiica sa și a partenerei de viață. Vedeta de la Antena 1 a distribuit o imagine împreună cu Anda Călin și cu fiica lor, Anastasia, care a pășit cu încredere în acest nou început.

„Prima zi de școală, prima zi de stres. Cine duce copiii? Cine ia copiii? Merită tot efortul”, este descrierea lăsată de cunoscutul cântăreț în dreptul fotografiei de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Poza celor trei a adunat numeroase like-uri și mesaje din partea urmăritorilor din social media. Liviu Vârciu este una dintre vedetele autohtone extrem de iubite de oameni, mai ales că este în lumina reflectoarelor de ani buni.

ADVERTISEMENT