Sport

Lobonț, entuziasmat de ce au făcut fanii Rapidului pe Giulești după victoria cu Dinamo. „Parcă era Revelion”

Bogdan Lobonț s-a lăsat vrăjit de atmosfera din Giulești făcută de suporterii Rapidului după victoria din derby-ul cu Dinamo București de pe Arena Națională.
30.01.2024 | 20:20
Lobont entuziasmat de ce au facut fanii Rapidului pe Giulesti dupa victoria cu Dinamo Parca era Revelion
Lobonț entuziasmat de ce au făcut fanii Rapidului pe Giulești după victoria cu Dinamo. „Parcă era Revelion”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Galeria „alb-vișinilor” nu s-a prezentat pe Arena Națională la derby-ul cu Dinamo, însă i-a încurajat pe elevii lui Cristiano Bergodi direct din Giulești. Bogdan Lobonț mărturisește că este entuziasmat de atmosfera creată de suporterii Rapidului la sărbătoarea de după victorie.

Lobonț, entuziasmat de ce au făcut fanii Rapidului pe Giulești după victoria cu Dinamo. „Parcă era Revelion”

Bogdan Lobonț a rămas impresionat de atmosfera din Giulești și gestul suporterilor după succesul cu Dinamo București. Acesta a povestit cum a trăit câștigarea celor trei puncte cu fanii „vișinilor” la cea mai nouă ediție a emisiunii „Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

„A fost ceva fantastic pentru că suporterii noștri au reușit să facă un lucru extraordinar nefiind prezenți pe Arena Națională, au fost prezenți într-un număr foarte mare pe Giulești. Toată peluza a fost plină, au fost în jur de 5.000 de băieți care ne-au încurajat, iar toată energia lor au reușit să o teleporteze pe Arena Națională.

Este un lucru remarcabil ce au reușit, apoi ne-au așteptat pe Giulești. A fost ca un Revelion, ceva fantastic! Sunt convins că emoțiile lor au fost multiplicate față de emoțiile pe care le trăiau dacă erau pe Arena Națională. Au făcut un lucru fantastic, este ceva de apreciat.

ADVERTISEMENT

Lucruri cum s-au întâmplat înaintea meciului cu Dinamo nu ar trebui să se întâmple pentru că cine pierde este fotbalul. Un meci de genul acesta să îl joci cu 11.000 în tribune pe un stadion de 50.000 de locuri aproape gol nu ar trebui să se întâmple”, a spus Bogdan Lobonț la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct în fiecare marți, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Culisele scandalului pe bilete: „Rapid nu și-a asumat deplasarea suporterilor”

Andrei Nicolescu a pus piciorul în prag în scandalul biletelor de la derby-ul Dinamo – Rapid și a mărturisit că giuleștenii nu și-au asumat responsabilitatea deplasării suporterilor. Șeful „câinilor roșii” era pregătit să le dea chiar și mai multe tichete dacă se ajungea la acord între galerii.

ADVERTISEMENT

„Cred că acel comunicat un exercițiu de imagine, discuția care s-a creat a fost datorită faptului că galeria Rapidului își dorea niște condiții preferențiale față de condițiile regulamentare de acces la meci în calitate de galerie. De aici a plecat toată discuția între galeria dinamovistă și cea de la Rapid.

Adevărul este că au fost puse la dispoziție un număr de bilete regulamentar, 2.800. În momentul în care au refuzat am pus separat un link pentru orice alt suporter rapidist dacă dorea să vină la meci să poate veni. În tot stadionul accesul era liber pentru oricine.

ADVERTISEMENT

În 21 am primit o adresă de la Rapid în care spune că nu va organiza deplasarea suporterilor și că nu își asumă deplasarea suporterilor la meciul ăsta și că să luăm legătura cu liderul galeriei, domnul Liviu Ungurean, dacă dânsul vrea să facă ceva”, a spus Nicolescu.

DEZVALUIRI despre PETRECEREA Rapidului dupa victoria cu Dinamo: “CEVA UNIC”

ADVERTISEMENT