Life

Locul de care s-au îndrăgostit Jojo și Paul Ipate: ”Frumos, autentic, cu străzi fermecătoare”

Locul care i-a impresionat pe Jojo și Paul Ipate. Cei doi se bucură de luna de miere, la puțin timp după ce s-au căsătorit.
31.08.2023 | 19:41
Locul de care sau indragostit Jojo si Paul Ipate Frumos autentic cu strazi fermecatoare
Jojo și Paul Ipate s-au îndrăgostit de un loc special. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jojo a dezvăluit care este locul de care ea și Paul Ipate s-au îndrăgostit în luna de miere. Cei doi se bucură de o vacanță împreună, la puțin timp după ce au devenit soț și soție.

Locul care i-a fermecat pe Jojo și Paul Ipate. Cei doi au plecat în luna de miere

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit recent în regiunea Puglia din Italia, în cadrul unui eveniment restrâns, la care au fost prezenți doar apropiații. Cei doi s-au căsătorit religios în România.

ADVERTISEMENT

După nuntă, actrița din “Clanul” și partenerul ei de viață au plecat din nou în Italia, de data aceasta în Sicilia. Ajunși în Cefalu, un sat situat pe insulă, cei doi au fost impresionați de peisajele incredibile.

După nunta care a avut loc recent, cei doi au așteptat cu nerăbdare această călătorie și au de gând să mai vină în acest loc și în viitor. Simplitatea locului este pe placul celor doi îndrăgostiți, inclusiv mâncarea de acolo.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns în Cefalu. Frumos, autentic, aglomerat, cu străzi fermecătoare. Ne-am oprit să luăm cina pe o străduță de unde acum privim felinarele.

Nu ai cum să nu fii îndrăgostit în Italia și de Italia. În orice loc am fost până acum totul te invită la romantism și iubire. Mă bucur că ne creăm amintiri frumoase în doi.

ADVERTISEMENT

Abia așteptam să facem asta după nuntă și după toate pregătirile. E frumos tare. Cred că o să mai venim pe aici. La țară, în Sicilia. E liniște, e totul simplu, inclusiv mâncarea și ne putem auzi inimile și gândurile”, a povestit Jojo

Actrița a mai spus, de asemenea, că ea și soțul ei au luat cina și micul dejun singuri, pe o terasă, cu priveliște la dealuri. Nu sunt mulți turiști în această zonă, deoarece aceștia se află în locurile mai cunoscute, pe care și cei doi le vor vizita. Momentan, Jojo și Paul Ipate au ales să se bucure de liniște.

ADVERTISEMENT

Cum a fost Jojo cerută în căsătorie de către Paul Ipate

Jojo, pe numele real Cătălina Grama, s-a logodit cu Paul Ipate în 2015, atunci când actorul a cerut-o în căsătorie de ziua ei. Vedeta își amintește, cu emoție, de această zi specială.

“Cererea în căsătorie s-a petrecut acum 8 ani, de ziua mea. Paul m-a furat undeva unde a creat un cadru romantic și mi-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste”, a spus ea pentru Unica.

ADVERTISEMENT
Tags: