Life

Locul de muncă din România unde “un șofer câștigă mult mai mulți bani decât un prefect”. Sigur nu știai de el

Care este locul de muncă unde un șofer poate să câștige foarte mulți bani. Inclusiv prefectul spune că pleacă acasă cu mai mult decât el!
02.12.2023 | 19:35
Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani decat un prefect Sigur nu stiai de el
Care este locul de muncă unde un șofer poate să câștige foarte mulți bani. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Locul de muncă din România unde un șofer poate să ajungă să câștige chiar și mai mulți bani decât un prefect. Despre ce este vorba.

Care este locul de muncă unde un șofer poate să câștige foarte mulți bani

Locul de muncă unde e un șofer poate să câștige foarte mulți bani mai mulți decât un prefect este în domeniul construcțiilor de autostradă. Mai precis, compania lui Dorinel Umbrărescu este cea care oferă salarii foarte mari.

ADVERTISEMENT

UMB, compania sa, are de construit 80% din totalul drumurilor stabilite prin PNRR. Angajații sunt foarte bine plătiți, scrie RTV, tocmai pentru a face o treabă bună și rapidă. Un șofer ajunge să aibă un salariu mai mare decât un prefect!

Chiar prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, a făcut publică această informație. Acesta a recunoscut la Focus TV că este depășit ca salariu de șoferi.

ADVERTISEMENT

Despre ce salariu este vorba

Prezentatoarea chiar a crezut că este vorba despre un salariu mai mic decât al inginerilor, dar prefectul vorbea, de fapt, despre șoferi.

„Prefect: Constructorul autostrăzii A7 care acordă niște salarii extrem de bune. Mă depășesc și pe mine la nivel de venituri.

ADVERTISEMENT

Prezentatoare: Un inginer?

Prefect: Un șofer mă depășește.

Prezentatoare: Câștigă mai mult decât prefectul de Vrancea? Asta e o știre!

Prefect: Decât orice prefect, nu doar de Vrancea. Și așa a reușit și are o adresabilitate și la rându-i după aceea o foarte mare solicitare de forță de muncă din partea celor care vor să vină să câștige, normal, mai bine.

Au revenit și din diaspora, cei care mergeau și făceau curse internaționale sau lucrau efectiv doar acolo pe utilaje sau pe camioane”, a mai spus prefectul.

ADVERTISEMENT

Un prefect ia un salariu lunar în jur de 19.000 de lei brut. Deci șoferii plătiți de constructorul autrostrăzii A7 plătește chiar mai bine de atât, iar salariile șoferilor sunt poate chiar de 20.000 de lei!

ADVERTISEMENT
Tags: