Life

Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi. Angajatorul oferă lunar și bonusuri, nu ai nevoie de studii superioare, sunt de ajuns 10 clase

Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi există. Nu ai nevoie de studii superioare, iar angajatorul oferă lunar și bonusuri.
02.12.2023 | 07:00
Locul de munca platit cu 250 de lei net pe zi Angajatorul ofera lunar si bonusuri nu ai nevoie de studii superioare sunt de ajuns 10 clase
Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu 250 de lei pe zi net există și în România. Angajatorul oferă lunar inclusiv bonusuri, iar pretențiile nu sunt foarte mari. Nu ai nevoie de studii superioare, iar zece clase sunt suficiente.

Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi

Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi există într-adevăr și în România. Acesta se adresează în special doamnelor și domnișoarelor, iar viitoarele angajate se bucură de o mulțime de beneficii.

ADVERTISEMENT

Nu doar make-up artiștii câștigă sume de ordinul miilor de lei într-o singură lună. O altă meserie, tot din domeniul de înfrumusețare, a luat amploare în România. Iar angajații sunt chiar foarte bine plătiți.

Locul de muncă plătit cu 250 de lei net pe zi este cel de manichiuristă. Chiar dacă e greu de crezut la prima vedere, o astfel de meserie necesită atenție. De asemenea, lucrurile au evoluat între timp.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum multe persoane optau pentru o manichiură clasică, accesibilă la preț, iată că acum, manichiura cu gel, dar și construcțiile sunt la mare căutare. Iar acestea ajung să fie ceva mai costisitoare.

Ce salariu are o manichiuristă

Drept rezultat, manichiuristele ajung și ele să încaseaze sume destul de generoase. De asemenea, în această meserie nu e nevoie de studii superioare. 10 clase sunt suficiente. Pe de altă parte, o manichiuristă are nevoie de un curs specializat autorizat.

ADVERTISEMENT

Odată ce obține diploma, aceasta se poate angaja la un salon. Salariu de început poate fi undeva pe la 3.000 de lei în București. În unele saloane de lux însă, venitul lunar net poate ajunge chiar și la peste 5.000 de lei.

După un calcul simplu, o persoană poate ajunge să câștige chiar și peste 250 de lei net pe zi. Iar această sumă nu e deloc una de neglijat. Locul de muncă însă oferă și alte avantaje precum bonusuri, care rotunjesc veniturile lunare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cea mai mare parte a anunțurilor de angajare de pe internet vedem că patronii promit un mediu de lucru plăcut, dar și creativ. Iar asta s-ar putea să caute foarte multe tinere, la început de drum.

Există numeroase contracte de muncă pentru un astfel de job. Spre exemplu, unii angajatori caută persoane care să lucreze part-time. De cealaltă parte, există și posturi disponibile full-time, iar fiecare angajat poate alege ce este mai avantajos pentru el.

ADVERTISEMENT