News

Orașul din România unde s-a deschis o fabrică și se fac angajări. Se oferă salarii de 3.500 de lei, plus alte bonusuri

Localitatea din țara noastră care are locuri de muncă, în confecții. Venitul lunar pleacă de la 3.500 de lei și alte beneficii.
04.05.2023 | 07:43
Orasul din Romania unde sa deschis o fabrica si se fac angajari Se ofera salarii de 3500 de lei plus alte bonusuri
Localitatea din țara noastră care are locuri de muncă, în confecții. Venitul lunar pleacă de la 3.500 de lei și alte beneficii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde s-a deschis o fabrică și se fac angajări. Se oferă salarii de 3.500 de lei, plus alte bonusuri. Firma a intrat pe piață recent, după ce în urmă cu 3 ani investiția a fost blocată în instanță de localnici.

Localitatea din țara noastră care are locuri de muncă, în confecții. Venitul lunar pleacă de la 3.500 de lei și alte beneficii

Orăștie din județul Hunedoara este localitatea din țara noastră care are locuri de muncă, în confecții. Compania din China, care fabrică scaune de birou și canapele, a făcut un anunț pe rețelele de socializare unde a transmis că oferă un venit lunar care pleacă de la 3.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Acesta este salariul de încadrare pentru muncitori și operatori asamblare, în timp ce cusătorii primesc 3.520 de lei. La aceste sume se mai adaugă diverse bonusuri și facilități. Un singur bon de masă are valoarea de 30 de lei.

De asemenea, angajații UEROM Furniture primesc un bonus de performanță de 300 de lei net, bonus pentru ziua de naștere de 100 de lei net, primă de Paște și de Crăciun, cât și prime în funcție de proiect și transport gratuit.

ADVERTISEMENT

„Grupul UE, un jucător important pe piața mondială a fabricării de scaune, și-a îndeplinit misiunea de a amplasa o fabrică în zona Balcanilor, în municipiul Orăștie, județul Hunedoara. În viitorul apropiat, viziunea este de a dezvolta producția la o capacitate mult mai mare.

Prin deschiderea fabricii Uerom Furniture, județul nostru și municipiul Orăștie devin o referință strategică pentru IKEA – liderul de piață care furnizează mobilă de calitate la prețuri avantajoase”, a informat prefectul județului Hunedoara, scrie stiridinhunedoara.ro.

ADVERTISEMENT

Orăștie, orașul care oferă locuri de muncă

Orăștie este municipiul care oferă în momentul de față aproximativ 150 de locuri de muncă. Acestea au fost create în unitatea de producție pe care localnicii nu și-au dorit-o în urmă cu 3 ani pentru că ar polua mediul.

Din fericire, fabrica UEROM Furniture a fost inaugurată în urmă cu numai câteva zile. Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, a fost prezent la deschidere, unde i-a felicitat pe investitori că au ales acest oraș.

ADVERTISEMENT

În plus, cu această ocazie politicianul a mai subliniat că este deschis să relaționeze cu orice alt investitor. Acesta crede că fiecare actor privat poate fi un pion perfect în administrația publică din județul pe care-l conduce.

ADVERTISEMENT
Tags: