Life

Locul de muncă plătit cu 700 de lei pe zi. Angajatorul oferă două mese pe zi și bani pentru chirie. Nu e nevoie de studii superioare

Vești excelente pentru români. Ar putea să câștige 700 de lei pe zi. Nu cheltuie mai deloc din ei pentru că primesc și două mese pe zi
07.10.2023 | 10:00
Locul de munca platit cu 700 de lei pe zi Angajatorul ofera doua mese pe zi si bani pentru chirie Nu e nevoie de studii superioare
Unde poți să câștigi și 700 de lei pe zi. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un angajator cu sediul în Norvegia a transmis că este gata să plătească bani frumoși pentru mai mulți români. Acesta vine cu 70 de oportunități de muncă tentante pentru șomeri și pentru cei în căutare de noi locuri de muncă.

Cum pot românii să câștige și 700 de lei pe zi

Cu o ofertă mai mult decât atractivă, această companie norvegiană colaborează cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău pentru a recruta personal calificat.

ADVERTISEMENT

Salariile sunt impresionante, oferind 18 euro pe oră pentru un program de lucru de 40 de ore pe săptămână. De asemenea, angajatorul asigură două mese zilnic și un voucher de 50 de coroane norvegiene (echivalentul a aproximativ 4,30 euro) pentru mesele din timpul zilei de lucru. Pe lângă aceste beneficii, angajații vor primi, de asemenea, 300 de euro lunar pentru plata chiriei.

Jobul implică responsabilități precum primirea, sacrificarea, procesarea și ambalarea crabilor proaspeți, care ulterior sunt distribuiți pe piețele internaționale. Cu un venit săptămânal de 720 de euro, românii care sunt acceptați ar putea să vină acasă cu o sumă interesantă, Concret, înseamnă că poți câștiga peste 2.800 de euro pe lună, plus suma pentru chirie și bani pentru mese.

ADVERTISEMENT

Este important de menționat că acest contract de muncă este unul sezonier. Se întinde pe durata a două luni, din octombrie până în noiembrie. Pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă, cei interesați pot contacta Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău sau pot utiliza platforma EURES pentru a se înscrie.

Fără să existe condiția studiilor superioare, este, totuși, necesar ca toți candidații să aibă cunoștințe de limba engleză pentru a fi acceptați. În caz contrar dosarele acestora nu vor fi acceptate.

ADVERTISEMENT

„În medie, în judeţul Buzău pe sistemul EURES sunt în jur de 100-150 de locuri de muncă disponibile zilnic. În ultima perioadă au apărut locuri de muncă mai exotice, care se adresează unei anumite structuri profesionale, dar care nu trebuie să aibă o specialitate profesională.

Este vorba, de exemplu, de locuri de muncă în domeniul creşterii crabilor. La prima vedere par locuri de muncă specializate, dar nu este deloc aşa.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre forţă de muncă necesară extracţiei acestor crabi din fermele de profil. Partea de inginerie piscicolă este ocupată de alte persoane.

Sunt locuri de muncă adresate lucrătorilor care au mai avut contact cu fermele piscicole din România şi sunt multe păstrăvării care funcţionează şi în judeţul Buzău, prin urmare nu este neapărat nevoie să ai experienţă în astfel de locuri pentru a putea aplica”, a transmis directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu pentru Agerpres

ADVERTISEMENT