Life

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe tură. N-ai nevoie de studii superioare și nici nu te spetești prea mult. Angajatorul oferă bani în plus pentru munca în weekend sau în zile de sărbătoare

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere, în fiecare lună. Care este condiția esențială pe care trebuie să o îndeplinească viitori angajați.
16.03.2024 | 09:30
Locul de munca platit cu peste 100 de euro pe tura Nai nevoie de studii superioare si nici nu te spetesti prea mult Angajatorul ofera bani in plus pentru munca in weekend sau in zile de sarbatoare
Locul de muncă unde oricine poate face bani frumoși în fiecare lună. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți români au dificultăți în a-și găsi un loc de muncă. După pandemie, pretențiile lor s-au schimbat, astfel că le este mult mai dificil să accepte ofertele angajatorilor. Cei care simt că nu își găsesc jobul potrivit în țară, pot arunca o privire la ofertele de peste hotare.

Germania este în căutare de forță de muncă

Piața locurilor de muncă nu trece printr-o etapă prea îmbucurătoare. Cel puțin, nu pentru cei dornici de muncă. Românii au alte așteptări de la locurile de muncă și nu este de mirare că le este din ce în ce mai greu să se angajeze.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în continuare, unele locuri de muncă sunt mult mai bine plătite pentru hotare. Pentru că este nevoie de forță de muncă, diverse agenții recrutează români dispuși să se relocheze pentru diverse joburi.

Unul dintre locurile de muncă perfecte pentru cei care vor să câștige mulți bani este cel de lucrător în depozit. Însă, nu orice depozit, ci depozitul Aeroportului Leipzig, din Germania.

ADVERTISEMENT

Cine este interesat de un astfel de loc de muncă, trebuie să știe că cerințele angajatorului nu sunt deloc unele dificile. În plus, beneficiile sunt și ele pe măsură. Pentru a ajunge aici, doritorii trebuie să fie dispuși să se relocheze în Germania.

Momentan, potrivit anunțului, angajatorul caută 500 de persoane dornice să muncească în depozitul Aeroportului din Leipzig. Munca nu este foarte grea, dar necesită atenție la detalii și rezistență fizică.

ADVERTISEMENT

Care sunt principalele cerințe pentru a lucra în depozitul Aeroportului din Leipzig

Printre principalele sarcini pe care trebuie să le îndeplinească viitorii angajați se numără sortarea și inspecția calității coletelor. Angajații trebuie să se asigure că toate coletele ajung la destinația corectă, fără nicio eroare. De asemenea, după ce au fost sortate, acestea sunt încărcate în containerul de transport aerian.

Cei care vor să aplice la acest job trebuie să știe limba engleză sau limba germană la un nivel mediu, conversațional. Este foarte important ca, în ultimii 5 ani, să nu fi existat o întrerupere mai mare de 28 de zile între două sau mai multe activități.

ADVERTISEMENT

Una dintre cerințele esențiale impuse de angajator este ca aplicanții la acest job să fie disponibili să se mute în Germania. De asemenea, munca se realizează doar în tură de noapte, așa că doar cei care cred că pot face față acestui program pot aplica.

Doritorii de a lucra în depozitul Aeroportului din Leipzig trebuie să știe că și beneficiile sunt pe măsură. Angajatorul oferă cazare gratuită în primele 6 luni, iar contractul este unul pe termen nedeterminat.

Salariul nu este deloc unul mic. Angajații vor primi 16.50 euro/oră, ceea ce înseamnă 1.800 de euro net pe lună. La această sumă se adaugă și sporuri neimpozitabile, precum sporul de sărbătoare 100%, sporul de duminică 50% și sporul de noapte 25%.

ADVERTISEMENT