Life

Locul de vis din România în care te poți caza absolut gratuit! Peisajul care te înconjoară îți taie răsuflarea

Locul de vis din România în care te poți caza absolut gratuit. Peisajul care te înconjoară este unul inedit și îți taie răsuflarea. Cum se poate ajunge aici?
20.08.2022 | 16:31
Locul de vis din Romania in care te poti caza absolut gratuit Peisajul care te inconjoara iti taie rasuflarea
Locul de vis din România în care te poți caza gratuit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul de vis din România în care te poți caza gratuit se află chiar în inima muntelui, în apropiere de Lacul Roșu. Peisajul din jur este unul de vis, care te lasă fără suflare.

Locul de vis din România în care te poți caza gratuit

Cei care vor să încerce ceva diferit pot merge la cabinele panoramice din apropierea Lacului Roșu. Acestea sunt situate în mijlocul naturii, chiar pe stâncă, pe muntele Ucigașul.

ADVERTISEMENT

Peisajul montan oferit de aceste cabine este unul de vis. Cei care vor să se bucure de el trebuie să știe că se pot caza aici gratuit.

Traseul începe de la Mănăstirea Lacul Roșu și nu este foarte mult de urcat până la această locație superbă. Traseul este unul ușor spre mediu, după cum este specificat în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

“Ai vrea sa te cazezi aici, in inima munților, înconjurat de peisaje de vis? Ei bine, poți dormi gratuit în cele 2 cabine panoramice de lângă Lacul Roșu.

Drumul de acces până la cabine este ușor. De la Lacul Roșu faci 40-50 minute până la ele.”, se arată într-o postare pe pagina de Instagram a unei bloggerițe de travel.

ADVERTISEMENT

Pentru a beneficia de cazare în cele două cabine panoramice, turiștii trebuie să sune la numerele de telefon pe care bloggerița le-a menționat în postarea sa.

Internauții au reacționat la postare, care i-a inspirat pe unii să-și facă rezervare la cabine și să se bucure de această experiență în mijlocul muntelui.  

ADVERTISEMENT

“Am fost aici datorită postărilor voastre, e minunat.”, este comentariul unei utilizatoare.

În același timp, unii turiști sunt sceptici și se gândesc că ar fi periculos să doarmă în cabinele aflate pe stâncă. Și teama de urși reprezintă un motiv pentru care unii nu aleg să meargă aici.

“E superb peisajul! Dar nu mă simt in siguranță! Sper sa fie stabil, sa nu bată tare vântul și să nu o ia la goană pietrele de sub ea.”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT