Life

Locul din Europa unde cazarea costă numai 7 lire pe noapte. E un adevărat Rai, dar puțină lume vorbește despre acest loc

Destinația din Europa unde cazarea costă cât o cafea la un restaurant de fițe din București. Americanii sunt de-a dreptul cuceriți de acest loc.
10.12.2023 | 18:17
Locul din Europa unde cazarea costa numai 7 lire pe noapte E un adevarat Rai dar putina lume vorbeste despre acest loc
Destinația din Europa pentru care nu trebuie să scoți mulți bani din buzunar Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vacanțele pot fi de multe ori costisitoare, mai ales dacă nu sunt planificate din timp. Dacă te numeri printre cei care vânează destinații ieftine, dar pline de tradiții și cultură, atunci asta ar putea să fie pentru tine.

Orașul unde cazarea costă cât o cafea în centrul Bucureștiului

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Europa este un continent extrem de bogat în peisaje. În timp ce noi, europenii, poate că ne-am plictisit de vacanțe pe acest continent, turiștii de pe alte continente sunt de-a dreptul fascinați.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, americanii sunt din ce în ce mai atrași de vacanțele în Europa. Majoritatea optează pentru țări cu tradiție și cultură, precum Italia sau Franța. Dar, comorile turistice sunt la tot pasul.

O turistă din Statele Unite ale Americii a fost profund impresionată de o destinație din Europa. Deși nu este deloc departe de țara noastră, nu mulți români au ajuns să pună piciorului aici. 

ADVERTISEMENT

Tânăra este extrem de activă pe social media, acolo unde își ține comunitate la curent cu tot ceea ce face. Pentru că a descoperit o adevărată comoară, aceasta simțit să împărtășească cu toți un adevărat pont bun de călătorie.

Frumusețile de care se pot bucura cei care aleg să viziteze Macedonia

Cei care vor să se plimbe și să se bucure de vacanță cu bani puțini o pot face într-o zonă de-a dreptul pitorească. Și anume, la granița dintre Macedonia de Nord și Albania. Aici, se află unul dintre cele mai frumoase lacuri din Europa care trebuie vizitat, măcar o dată în viață.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre lacul Ohrid. Destinația a cucerit-o iremediabil pe turista de origine americană. Aceasta a fost de-a dreptul uimită de faptul că nimeni nu vorbește și nu recomandă astfel de destinații ieftine.

Lacul Ohrid este inclus în patrimoniul UNESCO, iar cei care nu au auzit de el până acum, trebuie să știe că este de două ori mai mare decât celebrul Lac Como. În această zonă, cazarea este mai mult decât accesibilă, mai ales dacă se iau în considerare frumusețile peisajelor.

ADVERTISEMENT

Turista din America, pe numele ei Natasha a ales să stea la un hotel din Macedonia, situat chiar pe malul lacului. Deși a beneficiat de o priveliște de vis, prețul nu a fost deloc unul piperat.

Aceasta a plătit 7 lire pe noapte pentru cazarea din Macedonia. Prețul ei mai mult decât decent, mai ales că în zonă există multe activități pe care le pot face turiștii. Enumerăm aici plimbatul cu caiacul, dar și vizite la diverse monumente istorice.

ADVERTISEMENT
Tags: