Life

Locul din România pe care trebuie să-l vezi neapărat în luna septembrie. E de o frumusețe ireală și sunt reduceri uriașe la cazare. Mâncarea e ieftină și voucherele acceptate

Locul din România pe care trebuie să-l vezi neapărat în luna septembrie. Este superb și mulți au rămas impresionat de el.
26.08.2023 | 15:00
Locul din Romania pe care trebuie sal vezi neaparat in luna septembrie E de o frumusete ireala si sunt reduceri uriase la cazare Mancarea e ieftina si voucherele acceptate
Locul din România care merită văzut în septembrie. foto Booking
ADVERTISEMENT

Locul din România pe care trebuie să-l vezi în luna septembrie. Sunt reduceri mari la cazare și sunt acceptate și voucherele aici.

Locul din România care merită văzut în septembrie

Locul cu pricina este localitatea Mahmudia din județul Tulcea. Aceasta este înconjurată de apele Dunării. Ea se află, mai precis, pe brațul Sfântu Gheorghe și este de prisos să mai adăugăm și că peisajele sunt aparte.

ADVERTISEMENT

Localitatea se află la 30 de km de Tulcea și poți ajunge direct cu mașina. Nu este de mirare că această localitate este o destinație turistică în adevăratul sens al cuvântului și mulți oameni vin aici pentru odihnă și pentru a se deconecta de toate.

De asemenea, la mare căutare este și promenada care mărginește brațul Sfântul Gheorghe pe tot parcursul localității.

ADVERTISEMENT

Sunt multe pensiuni aici și unele dintre ele au și caiace pe care vizitatorii le pot închiria. Prețurile din localitate sunt foarte mici și accesibile pentru aproape oricine.

Ce prețuri sunt pentru cazare

Spre exemplu pe un site specific poți să închiriezi o cameră dublă cu baie privată pentru 150 lei pe noapte pentru doi adulți. Aceasta se află la 450 de m de centru.

ADVERTISEMENT

La o altă pensiune pot să plătești circa 250 de lei pe noapte pentru o cameră dublă cu pat mare. De închiriat aici mai există și „căsuțele Deltei”, aflate la aproape 2 km de centru. Plătești 77 de euro, adică circa 260 de lei pentru o cameră dublă cu baie privată.

Acestea sunt prețurile existente pe Booking pentru primul weekend din septembrie. Aici sunt acceptate și voucherele de vacanță și prețurile nu sunt neapărat mari nici la mâncare.

ADVERTISEMENT

„Locația este superbă! Pescuitul de pe ponton a fost grozav! Am întâmpinat ceva greutăți cu țânțarii dar până la urmă am ieșit învingători!”, a scris cineva care a stat în Mahmudia. „Tot ce îți poți dori pentru concediu”, a scris altcineva.

 „A fost exact ce trebuia pentru un pescar însotit de cineva care nu pescuiește dar poate face plajă. Locul foarte frumos,un peisaj minunat.Un loc unde sperăm să mai putem reveni”, au mai scris turiștii.

ADVERTISEMENT