Life

Locul exotic în care turiștii români fug de iarnă. Cazarea costă între 150 și 300 de lei pe noapte: „A fost superb”

Românii care își doresc să fugă de frigul aprig și să înlocuiască hainele groase cu un costum de baie au această oportunitate cu bani puțini.
20.01.2024 | 22:37
Locul exotic in care turistii romani fug de iarna Cazarea costa intre 150 si 300 de lei pe noapte A fost superb
Locul exotic în care românii merg cu doar 200 de lei pe noapte. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

În timp ce unii abia așteaptă prima ninsoare, ciocolata caldă și o sesiune distractivă de schi, există la fel de multe persoane care preferă să se relaxeze pe plajă, cu un cocktail delicios alături. Pentru cei din urmă, pasionații de călătorii au oferit câteva trucuri și au explicat cum poți sta într-un paradis exotic chiar și cu mai puțin de 300 de lei pe noapte.

Unde găsești cazare ieftină în Dubai

Românii care nu sunt fani ai frigului și ai zăpezii sunt primii care își fac bagajele pentru a merge la căldură. Dar nu toți își permit vacanțe scumpe, însă pasionații de călătorii au dezvăluit că nu ai mereu nevoie de bani mulți pentru a vedea lumea. 

ADVERTISEMENT

Pe grupul de Facebook, Vacanțe do it yourself un internaut a cerut sfaturi și un loc ideal pentru o călătorie de minim 10 zile în luna februarie, pentru două persoane, „într-o destinație în care să se poată face plajă și ceva activități să ne ocupe tot timpul”. 

Sugestiile au început imediat să curgă și nu au fost deloc unele nemulțumitoare. Cei mai mulți i-au sugerat să meargă în țările arabe, mai ales în capitala Emiratelor Unite, Dubai. De asemenea, pe listă au mai fost Zanzibar, Maldive, Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Totuși, mulți sunt de părere că paradisul exotic Dubai nu este cel mai ieftin loc în care își poți petrece vacanța. Astfel că, cineva a întrebat cât se poate de sincer: „Știe cineva o cazare decentă în Dubai? Studio/apartament chiar și un hotel decent mă interesează condiții decente la preț decent pentru ca vreau sa fac ceva nou în fiecare zi.

Ce răspunsuri a primit

Cineva a dezvăluit că a fost în locul exotic și a avut parte de servicii impecabile și a plătit mai puțin de 200 de euro pe noapte. „Anul trecut am stat la Royal Regency Suites Marina la un etaj superior (17 dacă îmi aduc bine aminte), totul a fost peste așteptări, confort și servicii de nota 10 la 150 euro/ noapte la trei persoane”, a dezvăluit o persoană.

ADVERTISEMENT

Dar au existat și români care s-au bucurat de locul exotic cu sume mai mici decât cele pe care le-ar plăti pentru o seară de cazare în Poiana Brașov, de exemplu, adică în jur de 200 de lei.

„E un cartier arăbesc acolo, nu mai știu cum se numește, găsești cazări cu 150-200 lei pe noapte. La MarianAdventures am văzut că se duce acolo”, a comentat cineva. „Am rezervat anul trecut pe Airbnb, la Elite Rezidence Zingo suites Marina Dubai, 300 lei pe noapte. Am stat la etajul 73, cu vedere la zgârie nori, la yahturi, iar din bucătaria comună se vedea toată Palm Jumeirag. A fost superb. O cameră într-un apartament foarte mare”, a explicat un alt pasionat de călătorie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, internauții au afirmat că mâncarea nu este deloc scumpă într-o astfel de locație. În timp ce există restaurante scumpe, de lux, sunt și locuri accesibile în care te poți bucura de o cină delicioasă.  „Se poate mânca și ieftin. Pentru Dubai Marina, prețul nu e mare. Dar depinde ce înseamnă ieftin pentru fiecare”, a explicat o doamnă, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: