Life

Locul special în care Andra și Cătălin Măruță au petrecut Paștele. Puțini români își permit să ajungă aici

Regiunea inedită în care au ajuns Andra și Cătălin Măruță de Paște. Nu multă lume are bani de ajuns pentru acest meleag.
16.04.2023 | 21:39
Locul special in care Andra si Catalin Maruta au petrecut Pastele Putini romani isi permit sa ajunga aici
Regiunea inedită în care au ajuns Andra și Cătălin Măruță de Paște. Nu multă lume are bani de ajuns pentru acest meleag. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Locul special în care jurata de la Românii au talent și prezentatorul de la Pro TV au petrecut Învierea Domnului. Puțini români își permit să ajungă aici. Cele două vedete au fost însoțite de copii: David și Eva.

Regiunea inedită în care au ajuns Andra și Cătălin Măruță de Paște. Nu multă lume are bani de ajuns pentru acest meleag

Andra și Cătălin Măruță au lăsat deoparte evenimentele și spectacolele și anul acesta au ajuns într-o regiune inedită de Paște. Nu multă lume are bani de ajuns pentru acest meleag frumos și mereu în dezvoltare.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață, partenerul de viață și cei doi copii au plecat în Dubai, acolo unde au mers la o Biserică Ortodoxă în noaptea de Înviere. Înainte de a lua Lumina Sfântă au avut parte de o întâlnire neașteptată.

În calea lor a ieșit Cosmin Olăroiu, antrenorul de 53 de ani care antrenează de ceva vreme în Emiratele Arabe. Cunoscutul sportiv a fost surprins într-o filmare distribuită apoi pe social media de prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Când vii în Dubai la slujbă și te întâlnești cu Cosmin. Îl căutai pe părinte să te spovedești sau să iei lumină?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe antrenor într-un clip postat pe Instagram.

„Și una, și alta”, a fost răspunsul lui Cosmin Olăroiu, soțul cântăreței Andra fiind uimit de faptul că sunt foarte mulți români care trăiesc de ani buni în Dubai. Cu unii dintre aceștia vedeta chiar a stat de vorbă.

ADVERTISEMENT

„Câți români aici, nu îmi vine să cred! Comunitate mare”, a mai adăugat prezentatorul de la Pro TV care ulterior le-a arătat fanilor cum s-a îmbrăcat soția sa. Îndrăgita artistă a purtat o bluză albă cu steluțe și o pereche de jeanși închiși la culoare.

Cătălin Măruță, Cosmin Olăroiu și Andra
Cătălin Măruță, Cosmin Olăroiu și Andra, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andra și Cătălin Măruță, vacanță în Dubai

Andra și Cătălin Măruță se bucură de o vacanță de vis în Dubai, unde vor să descopere cât mai locuri interesante. Copiii sunt foarte încântați de această experiență și sunt extrem de nerăbdători să vadă ce îi așteaptă în această călătorie.

ADVERTISEMENT

„Toată gașca este pregătită să se plimbe. David e în față. Eva e aici. E foarte bine și le spunem oamenilor care se uită la noi: Paște fericit”, a mai spus prezentatorul emisiunii La Măruță.

ADVERTISEMENT