Sport

Lokomotiva Zagreb – Rapid 27-31, în etapa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin. Debut fericit pentru giuleștence

Rapid a debutat cu dreptul în faza grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin și a reușit o victorie lejeră în Croația.
10.09.2022 | 19:05
Lokomotiva Zagreb  Rapid 2731 in etapa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin Debut fericit pentru giulestence
Rapid debutează la Zagreb în grupele Ligii Campionilor. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-09-2022
16:12

Lokomotiva Zagreb - Rapid 27-31

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – Rapid se impune fără probleme în deplasare cu Lokomotiva Zagreb, scor 27-31, în primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor.

Min. 50 – Campioana României continuă să-și mențină un avantaj important. Scor: 20-26.

Min. 40 – Rapidul continuă galopul de sănătate în Croația și se distanțează. Scor 16-23.

Min. 30 – Finalul reprizei s-a jucat după aceleași coordonate și Rapidul intră la pauză cu un avantaj de 4 goluri. Scor: 12-16.

Min. 20 – Giuleștencele joacă atent ambele faze și păstrează avansul de patru goluri. Scor 7-11.

Min. 10 – Rapid are un start excelent de meci și punctează foarte mult pe contratac. Scor 4-8.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul Lokomotiva Zagreb – Rapid are loc sâmbătă, 10 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 1 din grupa B a ediţiei 2022+2023 a Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleştencele participă la această competiţie pentru prima dată ca urmare a faptului că au câştigat ultima ediţie de campionat în România.

Unde se joacă meciul Lokomotiva Zagreb – Rapid

Întâlnirea Lokomotiva Zagreb – Rapid se dispută sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19:00, în Dom Sportova din localitatea croată, capitala ţării, o arenă cu 3000 de locuri multifuncţională, pentru handbal, baschet, volei, tenis, aici are loc turneul ATP indoor, gimnastică si hochei pe gheaţă. Aici au avut loc multe CM şi CE la diferite sporturi de echipă.

ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminin Lokomotiva are o priză deosebită la iubitorii acestui sport din capitala Croaţiei, deoarece este singura echipă care s-a bătut ani de-a rândul pentru supremaţie cu Podravka Koprinic, dar abia la finalul sezonului trecut  reuşit, la fel ca Rapid, să iasă campioană.

Cine transmite la TV  partida Lokomotiva Zagreb – Rapid

Partida Lokomotiva Zagreb – Rapid se joacă sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19:00 în Dom Sportova din Zagreb, în etapa 1 a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă pe micile ecrane pe programele Digi Sport 4, Orange Sport şi Prima Sport. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapid se află într-o grupă din care are şanse reale să termine pe unul dintre primele şase locuri, care asigură prezenţa în  optimile de finală ale Ligii Campionilor, alături de cea mai puternică echipă din lume, Gyor, de Metz, Kastamonu din Turcia, Buducnost Podgorica, Storhamar din Norvegia şi Esbjerg. Cel puţin croatele şi turcoiacele par a fi mult mai slabe ca Rapid, iar Storhamar, Buducnost sau Esbjerg sunt adversare cu care te poţi bate.

Cine este Lokomotiva Zagreb

Adversara Rapidului din primul meci, echipa croată Lokomotiva Zagreb, nu este un nume oarecare nici în Europa. În anii când Croaţia făcea parte din Iugoslavia a fost una dintre cele mai bune echipe, ieşind campioană de zece ori şi luând Cupa de opt ori. În 1975 a jucat finala competiţiei feminine echivalente astăzi cu Liga Campionilor. După 1991 a luat campionatul de patru ori, Cupa de şase ori. A câştigat Cupa EHF în 1991 şi Cupa EHF Challange în 2017.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Nenad Sostaric are în componenţă majoritate croată, dar mai avem şi trei jucătoare din Macedonia de Nord, o muntenegreancă şi un portar din Austria. Faţă de lotul cosmpolit al Rapidului Lokomotiva pare mult mai vulnerabilă la acest capitol.

Cote la pariuri la jocul Lokomotiva Zagreb – Rapid

Pentru casele de pariuri acest prim meci din grupa B a Ligii Campionilor este pur şi simplu o formalitate pentru giuleştence. Acestea au cotă absolout modică pentru a pleca victorioase, doar 1,05 iar croatele ating cerul ca şi cotă dacă ar produce surpriza: 20,00. Şi o victorie la handicap a Rapidului, la peste 3,5 goluri, abia ajunge la cota de 1,30.

ADVERTISEMENT

Rapid, echipă pregătită de spaniolul Carlos Viver, este practic o multinaţională, cu patru jucătoare iberice, franţuzoiaca Alexandra Lacrabere, un nume imens în acest sport, sârboiaca Ivana Kapitanovic între buturi, dar are şi câteva jucătoare românce de echipă naţională: portarul Denisa Dedu-Şandru, pivotul Lorena Ostase, interul stânga Gabriela Perianu şi centrul Eliza Buceschi.

ADVERTISEMENT
Tags: