Life

Lora a dat lovitura. Va juca într-un film cu Maia Morgenstern: „Mi s-au tăiat genunchii”

Lora, așa cum fanii nu mai văzut-o. Artista își construiește o carieră în lumea cinematografiei și a jucat alături de Maia Morgenstern.
29.11.2023 | 14:36
Lora a dat lovitura Va juca intrun film cu Maia Morgenstern Mi sau taiat genunchii
Lora a jucat alături de Maia Morgenstern. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora a visat de mică să fie actriță, dar s-a axat pe cariera muzicală, păstrând pasiunea pentru lumea filmului. Iar acum, artista își vede dorințele devenind realiate. Și nu oricum, va apărea pe marile ecrane alături de Maia Morgenstern.

Lora și Maia Morgenstern, împreună pe marile ecrane

Lora este una dintre cele mai de succes actrițe de la noi. Nu face bani doar din muzică, ci și din afaceri, iar acum pune bazele unei cariere în cinematografie, căci are roluri importante în două proiecte mari.

ADVERTISEMENT

Primul este DM, un serial ce se va lansa pe 30 noiembrie pe YouTube, unde Lora a intrat în pielea unei inspectoare de poliție. Iar artista le promite fanilor ca vor face cunoștință cu o altfel de fată rea, una care se chinuie să dea de cap unor evenimente complicate.

Pe de altă parte, se poate spune că a dat lovitura, căci pe 24 martie 2024 se va lansa în cinematografe un film în care a jucat alături de Maia Morgenstern. Despre asta, a vorbit recent în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a făcut rău de emoții”

Lora a recunoscut că deși i-a făcut mare plăcere să joace alături de o actriță de talia Maiei, a avut mari emoții, iar la un moment dat a simțit chiar că i se înmoaie genunchii. A avut parte de susținere, însă, și a reușit să termine cu bine filmările.

„Ai emoții înainte să se dea REC, dar există o perioadă de pregătire în care intri în personaj și dacă personajul nu are el emoții în rolul lui, nu ai nici tu. Trebuie să fii persoana aia de care este nevoie în poveste.

ADVERTISEMENT

Simt presiune, da. A fost momentul în care mi s-au tăiat genunchii și pur și simplu mi s-a făcut rău de emoții. Dar a fost extraordinară. Nu am simțit nicio secundă că mă face să mă simt mică, să mă simt neimportantă.

M-a făcut să mă simt extraordinar. Plus că avem o relație superbă în film, este mama mea și avem o scenă foarte grea. Dar a fost senzațional, pur și simplu m-a făcut să mă simt fata ei. M-am simțit ajutată și este minunat când un actor de nivelul ăsta, legendă, este alături de tine”, a declarat actrița acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea.

ADVERTISEMENT

Lora a vrut să studieze actoria

Pe de altă parte, Lora a visat încă din copilărie să devină actriță. Și mama sa avea aceeași dorință. A studiat pentgru admitere, dar nu și-a permis să meargă mai departe, astfel că abia acum își vede dorințele devenind realitate.

„Cred că am avut binecuvântarea asta să am și acest talent. Am vrut să dau la actorie, m-a pregătit o actriță din Republica Moldova, atunci când aveam eu 19, dar nu s-a putut, nu aveam posibilități.

Am avut o viață mai greuță așa, adică erau multe la nivel de vis, dar eu făceam pași spre visurile astea, spre îndeplinirea lor, dar nu se legau lucruri și atunci cumva m-am lăsat purtată și de viață.

Unde am simțit că sunt mai multe șanse m-am concentrat acolo. Îți mănâncă mult timp și muzica, îți mănâncă mult timp și actoria pentru că trebuie să te dedici, să dai ceva la schimb: emoție, consum emoțional, timp. Cumva au venit oportunitățile astea. Mama și-a dorit mult asta. Am trecut prin atât de multe lucruri în viața încât pot accesa anumite zone, anumite stări mult mai ușor”, a mărturisit Lora pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni