Life

Lora, de la faliment, la milioane! Traseul vedetei care face bani grei, dar nu din muzică

Lora este una dintre cele mai plăcute prezențe feminine din showbiz-ul românesc, cântăreața impresionând și pe scenă, dar și lumea afacerilor.
31.12.2023 | 07:31
Lora de la faliment la milioane Traseul vedetei care face bani grei dar nu din muzica
Lora, la un pas de faliment. Acum face bani grămadă din afaceri / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lora a dezvăluit că, odată cu pandemia, finanțele ei s-au prăbușit. Nici nu avea cum să fie altfel, ea și viitorul ei soț au rămas, oarecum ”sechestrați” în paradisul insulelor Bali și au avut cheltuieli uriașe. Doar că, precum Denisa de la Bambi, Lora a reușit să dea lovitura într-o afacere care nu are nimic de-a face cu muzica.

Lora, aproape de faliment: ”Ultimii 500 de euro din cont. Pur și simplu am căzut din picioare”

Anul 2020 a fost, probabil, cel în care Lora a trecut prin toate stările posibile. A început greu anul, cu decesul mamaie sale lucru care a afectat-o foarte tare, mai ales că erau deosebit de apropiat. Apoi, parcă din senin, a venit pandemia. Iar ea era departe de România, alături de logodnicul ei, Ionuț.

ADVERTISEMENT

Nu ne-am căsătorit încă, pentru că de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am zis că ne căsătorim în 2020, părea un an bun, dar în ianuarie a murit mama mea, am fost la pământ. Dar aveam nişte contracte luate, trebuia să mă pun repede pe picioare. Am onorat cele două contracte, dar nu îmi aduc aminte nimic din concertele alea, absolut nimic!

Apoi, iubitul meu a decis că e momentul să mă ajute să mă pun repede pe picioare, a organizat plecarea în Bali, a venit pandemia, am rămas acolo 6 luni. La început a fost frumos, dar apoi ne doream să revenim în țară, totul era blocat.

ADVERTISEMENT

Am trecut prin multe frici, prin panică. A apărut și lipsa banilor apoi, problemă cu care eu nu mă mai confruntasem de când eram copil. Am avut o cădere majoră la ultimii 500 de euro din cont. Pur și simplu am căzut din picioare.

”Am aflat despre profit”

A doua zi, am primit un telefon de la asociata mea, am un brand cu produse cosmetice originale la care lucrăm din 2016, și în care am tot investit. În 2019 am lansat primul produs.

ADVERTISEMENT

Mama l-a prins, am colaborat cu ea pentru formule, era farmacist. Inclusiv culoarea aleasă pentru brand am ales-o pentru ea – culoarea luptei împotriva cancerului la sân.

Ea plângea de fericire cu crema în mână, era foarte mândră. Am avut inspirația și curajul să lansăm produsul, nu aveam bani pentru celelalte produse dezvoltate. Și când m-a sunat asociata mea am crezut că mă sunase să mai investesc și atunci am aflat despre profit. Atunci mi-a zis că îmi trimite banii, mi s-a schimbat viața la 180 de grade”, a povestit Lora la podcastul Lianei Stanciu.

ADVERTISEMENT

Lora a dat lovitura cu cosmeticele

Firma frumoasei Lora care se ocupă cu cosmetice este Girls Own Cosmetics. Succesul real a început să se simtă în anul 2020, atunci când obținea prima oară profituri chiar impresionante: aproape 400.000 de lei. Adică undeva în jurul a 80.000 de euro.

FANATIK a consultat datele publice legate de compania de cosmetice în care este implicată Lora. Și, pare-se, artista chiar are talent când vine vorba de afaceri. Cel puțin la fel de mare ca și atunci când vorbim despre muzică, iar dovada este la vedere: cifrele financiare ale firmei.

Astfel, în ultimul an fiscal, Lora a obținut o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei. Culmea, în scădere față de anul anterior, atunci când se apropia de 2,7 milioane de lei. La capitolul profit, Lora are de ce să fie fericită. Firma are din plin: peste 1,2 milioane de lei. Adică, undeva în jurul a 250.000 de euro, o sumă frumoasă pentru orice afacerist din România.

Dacă afacerea cu creme și cosmetice merge ca… unsă, Lora nu pare să fie la fel de activă pe plan muzical. Chiar dacă este, în continuare solicitată la diverse evenimente, iar apariția ei pe scenă are asigurat succesul, Lora pare să fie din ce în ce mai preocupată de afacerile sale. Lucru care se poate vedea inclusiv din postările pe care le face pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT