ADVERTISEMENT
Life

Loredana Groza, fără decolteu impresionat. Arată total diferit în realitate față de pozele de pe Instagram

Autor: Madalina Moraru | 02.09.2020 | 09:50
Loredana Groza, fără decolteu impresionat. Arată total diferit în realitate față de pozele de pe Instagram
Loredana Groza e total diferită fără decolteul impresionant la vedere

Așa arată Loredana Groza, fără decolteu impresionant. În realitate, diva de la Antena 1 este total diferită față de cum își imaginează fanii, bazat pe imaginile postate de ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza este adesea de nerecunoscut, de către fani, în mediul online. Vedeta se bucură de o foarte mare priză la public și datorită pozelor în ipostaze senzuale, pe care le face publice și pe Instagram.

Din acest motiv, românii care o apreciază pe celebra Lore ar putea avea o mare surpriză. În viața de zi cu zi, artista este total diferită față de personalitatea glamour, pe care internauții o pot remarca în rândul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, fără decolteu generos la vedere. Așa arată în viața de zi cu zi și e total diferită față de Instagram

Deși în mediul virtual este adesea cu decolteul la vedere, fie în ținute care îi pun în valoare formele de invidiat, Loredana Groza nu are acest look în zilele obișnuite. Atunci când a ieșit în oraș, la o terasă, a fost surprinsă într-o postură care nu o avantaja absolut deloc. Se pare că nici decolteul ei răvășitor nu mai este la “calibrul” de altădată.

Cântăreața a fost în totală schimbare o perioadă. Recent a fost fotografiată când purta o rochie foarte decupată, dar care nu îi punea deloc silueta într-o lumină prea favorabilă.

ADVERTISEMENT

E foarte posibil ca blondina să se fi tonifiat mai mult în ultimele luni. De aceea nici articolul vestimentar, vizibil cu cel puțin o mărime peste cea purtată de divă, nu i-a picat tocmai prea mulat.

Modificările corporale pe care le-a avut în ultimii ani par să își fi spus acum cuvântul ceva mai tare. Totodată, în vârstă de 50 de ani, Loredana a fost cu greu recunoscută de către cei care o îndrăgesc.

ADVERTISEMENT

Nici alte persoane aflate la respectiva terasă ca artista nu și-au dat seama din primele momente că o au printre ei pe vedetă. Solista n-a ascuns vreodată nici că ar avea operații, dar despre acest subiect a preferat întotdeauna să păstreze o mină foarte discretă.

Loredana Groza, fără decolteu impresionat. Arată total diferit în realitate față de pozele de pe Instagram
Loredana Groza și-a obișnuit fanii din mediul online cu tot soiul de postări provocatoare, dar realitatea e total diferită

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, povestea Loredana Groza, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!