Life

Loredana Groza, fotografie unică alături de tatăl ei: „Numai tu știi cum ai reușit”

Loredana Groza trăiește o zi plină de emoții! Azi este ziua tatălui ei, care a ajuns la vârsta de 86 de ani. Ce mesaj i-a transmis?
05.08.2023 | 22:34
Loredana Groza fotografie unica alaturi de tatal ei Numai tu stii cum ai reusit
Loredana Groza, alături de tatăl ei. Foto: PROTV.RO
ADVERTISEMENT

Loredana Groza i-a făcut o urare deosebită tatălui ei, care a ajuns la vârsta de 86 de ani.

Loredana Groza, urare specială pentru tatăl ei, ajuns la 86 de ani

Cântăreața a făcut o pauză de la postările în care apare în ipostaze sexy pentru a-i scrie câteva rânduri emoționante unuia dintre cei mai importanți oameni din viața ei.

De altfel, Loredana Groza a publicat și o fotografie de dată recentă cu părintele ei, în care artista zâmbește, în brațele omului atât de special din viața ei.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, tata! Astăzi e ziua ta! 86 de ani! E o minune în fiecare zi să te știu alături să mă bucur de zâmbetul tău, de îmbrățișările tale, de poeziile tale, de minunatele tale cărți, de povețele tale, de dragostea ta!”, a scris Loredana Groza în primele rânduri adresate tatălui ei.

Blondina a ținut să arate cât de recunoscătoare e pentru că tatăl ai a ajuns la o vârstă atât de înaintată. A spus că nu știe nici ea la ce trucuri a apelat să depășească pragul de 80 de ani. Blondina și-a amintit ce i-a spus recent un domn trecut de 80 de ani. Și anume, că pentru octogenari fiecare lună trăită e încă o victorie în lupta cu timpul.

ADVERTISEMENT
loredana groza
Loredana Groza, poză cu tatăl ei, care a împlinit 86 de ani. Foto: Instagram

„Tot ce îți doresc e să fii puternic și optimist în continuare”

„E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârsta asta! Numai tu știi cum ai reușit. Un domn trecut de 80 de ani îm spunea de curând că pentru octogenari nu fiecare an, ci fiecare lună e o victorie împotriva timpului necruțător!

Tot ce-ți doresc e să fii puternic și optimist în continuare. Să treci cu grație peste orice obstacol și să fii mereu inspirat să ne poți scrie toate poveștile pe care vrei să le împărtășești oamenilor! Te iubesc! Te iubesc și iar te iubesc!”, a mai notat Loredana pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei, Vasile Groza, este de profesie poet. De-a lungul ascensiunii fiicei sale pe plan muzical, creatorul de versuri a susținut-o fără echivoc.