Life

Loredana Groza, ipostază incendiară pe Instagram. Ținuta care îi pune formele în evidență

27.01.2021 | 15:51
Loredana Groza ipostaza incendiara pe Instagram Tinuta care ii pune formele in evidenta
Loredana Groza, ipostază incendiară pe Instagram. Ținuta care îi pune formele în evidență. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Groza s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară la munte, acolo unde își petrece vacanța, însă ținuta pe care a ales-o nu este tocmai una obișnuită pentru temperaturile scăzute. 

Jurata de la „X Factor” s-a fotografiat într-un body transparent, chiar dacă afară au fost temperaturi cu minus. Îndrăgita cântăreață nu a mai ținut cont de vreme și le-a arătat fanilor formele ei de invidiat.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a obișnuit fanii cu aparițiile sexy din mediul online și arată impecabil la 50 de ani, pe care i-a împlinit anul trecut.

Loredana Groza, ipostază incendiară pe Instagram. Ținuta care îi pune formele în evidență

Loredana Groza i-a surprins pe fani cu trupul ei de zeiță, pe care și l-a etalat printr-un body transparent. Însă ținuta respectivă a fost purtată într-un context cel puțin neobișnuit, și anume la munte, unde blondina se află în vacanță la ski.

ADVERTISEMENT

După ce i-a cucerit pe masculii din Mexic cu ținutele ei de plajă, Loredana a schimbat total atmosfera și s-a dus la munte, unde temperaturile ajung la -16 grade, însă vedeta nu a mai ținut cont de asta atunci când s-a lăsat fotografiată afară, în plină iarnă.

Deși corpul ei este mult prea descoperit pentru gerul de afară, picioarele ei sunt încălzite de o pereche de cizme sub genunchi. Blondina a reușit să încingă atmosfera, spre bucuria bărbaților care se aflau la ski.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza
Loredana Groza, ipostaze incendiare la munte. Sursa foto: Instagram

„Ești o divă și arăți minunat. Se vede că faci mult sport”, „Cred că e cam frig pentru ținuta asta, dar arăți foarte bine”, „Ești din ce în ce mai sexy”, „Bravo, pentru curaj. Cred că e cam rece”, „Chiar așa trebuie să arate o femeie sexy și frumoasă”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a primit artista.

Loredana a declarat recent că a reușit să-și mențină silueta cu ajutorul unui stil de viață sănătos, fără a ține o dietă anume. Cântăreața evită dulciurile și pâinea și preferă să mănânce fructe.

ADVERTISEMENT

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT