Life

Loredana Groza și-a impresionat fanii. Cum arată vedeta la 51 de ani

Loredana Groza are un corp de invidiat la 51 de ani. Vedeta a postat o poză în care le-a arătat tuturor cât de bine arată.
07.10.2021 | 15:30
Loredana Groza sia impresionat fanii Cum arata vedeta la 51 de ani
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a impresionat fanii cu o fotografie incendiară postată pe Instagram.

Vedeta are un corp de invidiat și nu se sfiește să-l arate.

Jurata a ales să se fotografieze într-o ținută din dantelă neagră, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Loredana Groza și-a impresionat fanii. Cum arată vedeta la 51 de ani

Loredana Groza a avut mereu foarte mare grijă de silueta sa, iar acest lucru se vede. Chiar dacă are 51 de ani, aceasta are un corp de vis pe care nu se sfiește să-l arate. Vedeta s-a pozat într-o ținută provocatoare din dantelă neagră, iar fanii au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

În dreptul fotografiei, cântăreața a scris un vers dintr-o melodie cântată de ea.

“Te alung și te chem iar, Te las și iar te iau…”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza are foarte mulți urmăritori pe contul de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

“Ești superbă, ești ca un model pentru mine, te apreciez enorm”, “Frumoaso ești superbă ai un corp frumos”, “Ești superbă și foarte frumoasă”, i-au scris fanii.

Loredana Groza declara în urmă cu un an cum reușește să aibă un corp de invidiat. Aceasta a dezvăluit faptul că are un regim de viață foarte strict.

ADVERTISEMENT

“Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fi”, spunea Loredana Groza, pentru Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza face și foarte mult sport. Aceasta a dezvăluit că de mai bine de șapte ani practică yoga. Nu a renunțat însă nici la sală și spune că este extrem de important să facă mișcare în fiecare zi. Doar așa se menține într-o formă de invidiat, chiar dacă are 51 d ani.

ADVERTISEMENT