Sport

Lorena Balaci, mesaj emoționant după debutul fiului său în tricoul alb-albastru: „E greu să crești sub povara unui nume”

Lorena Balaci a transmis un mesaj extrem de emoționant după debutul fiului său, Atanas, în tricoul alb-albastru: „Sunt mândră de tine, mamă. Doar noi știm cât de greu a fost să ajungi aici”.
27.05.2021 | 14:57
Lorena Balaci mesaj emotionant dupa debutul fiului sau in tricoul albalbastru E greu sa cresti sub povara unui nume
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, meciul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 a avut o semnificație aparte pentru Universitatea Craiova. Atanas, nimeni altul decât fiul lui Eugen Trică și nepotul legendarului Ilie Balaci, a debutat în tricoul alb-albastru, chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Marcată de acest moment istoric, Lorena Balaci și-a găsit cu greu cuvintele imediat după fluierul de final, dar a ținut să transmită, câteva ore mai târziu, un mesaj emoționant pentru fiul său. „Sunt mândră de tine, mamă”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Deși are doar 16 ani, „Ati” impresionează prin calitățile fizice remarcabile și cei 1,91 metri înălțime. În plus, este component al lotului naționalei Under 17 a României, iar „juveții” văd în el unul dintre cei mai promițători tineri jucători ai ultimilor ani.

Nepotul legendarului Ilie Balaci a debutat în tricoul alb-albastru. Mesajul emoționant al Lorenei Balaci

Sunt momente în care simți că nu îți mai încapi în piele de fericire. Da! Eu am trăit aseară un astfel de moment! Și, știți de ce? Pentru că e greu să crești sub povara unui nume, ți-e frică să nu dezamăgești și uneori ești doar tu cu tine.

ADVERTISEMENT

ATI, sunt mândră de tine, mamă! Pentru că doar noi doi știm cât de greu a fost să ajungi aici…, câte sute de bătături, câte zeci de unghii rupte, câte milioane de lacrimi…

Dar, tu mamă, ai avut noroc, pentru că ai întâlnit omul care a crezut în tine chiar și atunci când șorțul de la echipamentul de copii era prea mic și luam unul de la echipa mare, chiar și atunci când erai printre ultimii la alergare, când oamenii spuneau că joci doar pentru că te numești cumva…

ADVERTISEMENT

Cîmpeanu Cristian a văzut în tine ceea ce alții n-au văzut… ți-a descoperit talentul, ți l-a șlefuit, te-a ajutat și ți-a dat aripi să zbori spre fotbalul mare. O piramidă va fi înaltă doar dacă baza îi va permite acest lucru!”, a scris Lorena Balaci pe contul său de Facebook.

Primele cuvinte ale lui Atanas Trică după debutul la Universitatea Craiova

Vizibil emoționat, nepotul legendarului Ilie Balaci a vorbit despre mult-așteptatul său debut la Universitatea Craiova și nu a ezitat să-și declare dragoste pentru echipă. În ceea ce privește obiectivele, își dorește să bifeze cât mai multe prezențe în tricoul alb-albastru și, bineînțeles, să câștige trofee.

ADVERTISEMENT

Însemnă enorm pentru mine să-mi fac debutul la echipa preferată. De mic am ținut cu Craiova pentru că bunicul a jucat aici. Sunt foarte fericit că am reușit să-l depășesc, pentru că el a debutat tot la 16 ani, numai că avea 16 ani și 11 luni.

Nu neapărat numărul contează pentru mine, ci să fac cât mai multe apariții. Înseamnă enorm, e tot ce contează pentru mine acest moment. Obiectivul e să joc cât mai multe minute și să câștig cât mai multe trofee”, a declarat Atanas Trică la finalului meciului cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO ca Universitatea Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT