Sport

Lorena Balaci, urare specială pentru Atanas Trică: „19 ani de fericire”

Atanas Trică împlinește 19 ani, iar Lorena Balaci a avut un mesaj special pentru fiul său cu ocazia zilei sale de naștere.
09.07.2023 | 15:15
Lorena Balaci urare speciala pentru Atanas Trica 19 ani de fericire
Lorena Balaci, urare specială pentru Atanas Trică: „19 ani de fericire”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Atanas Trică a revenit la Universitatea Craiova după împrumutul la CSA Steaua în Liga 2 Casa Pariurilor și deja a scris în tricoul oltenilor în partida amicala cu Slavia Sofia. Nepotul „Minunii Blonde” împlinește 19 ani, iar Lorena Balaci i-a transmis o urare specială fiului său.

Ce mesaj a avut Lorena Balaci pentru Atanas Trică cu ocazia împlinirii a 19 ani: „Mi-ai împlinit viața”

Nepotul regretatului Ilie Balaci împlinește 19 ani și își dorește să îi calce pe urme bunicului său la Universitatea Craiova. Atanas Trică s-a pregătit alături de lotul lui Eugen Neagoe în stagiul de pregătire din Bulgaria și este gata pentru startul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Atanas Trică-Balaci își sărbătorește ziua de naștere până la derby-ul cu Dinamo București, iar Lorena Balaci a avut un mesaj special pentru fiul său. Mama fotbalistului de la Universitatea Craiova i-a mulțumit pentru toate momentele de bucurie oferite de-a lungul timpului.

„La primul copil devii părinte, la al doilea devii ARBITRU! 19 ani de bucurie de când ai venit în viața mea și tot atâția de când m-ai învățat nu doar să devin arbitru, ci și maseur, doctor, psiholog, bucătar, șofer, contabil, dar mai presus de toate mi-ai împlinit viața pentru că te-am dorit foarte mult!

ADVERTISEMENT

Ești minunat copilul meu și nu doar pentru că ești al meu, ci pentru că așa ai venit tu pe lume să ne bucuri și să ne luminezi zilele. 19 ani de ATANAS! 19 ani de fericire!”, a scris Lorena Balaci pe pagina oficială de Facebook.

Atanas Trică vrea să marcheze în derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova: „Sper să repet asta”

Universitatea Craiova se întâlnește într-un derby cu Dinamo București din prima etapă a SuperLigii, iar confruntarea este programată luni, 17 iulie, ora 21:30. Oltenii au moralul la maxim înaintea confruntării și își doresc să câștige cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

Atanas Trică speră să bifeze primele minute într-un meci oficial la Universitatea Craiova după revenirea și să marcheze din nou în tricoul „alb-albastru”. Nepotul „Minunii Blonde” a înscris primul gol la formația din Bănie împotriva lui Dinamo, scor 6-1.

„A fost o partidă de verificare, ultima înainte să plecăm acasă. A fost un joc bun, este important să câștigăm fiecare meci chiar dacă este amical sau oficial, dar vă dați seama că important este în cele oficiale. Orice gol înscris este important, chiar dacă vin după o perioadă destul de grea în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Acum am revenit la Universitatea și sunt foarte fericit pentru acest gol. Va fi un meci foarte dificil, Dinamo chiar dacă este o nou-promovată este o echipă foarte bună. Am amintiri frumoase de la meciul cu Dinamo și sper să repet asta”, a spus nepotul legendarului fotbalist.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT