Fotbal international

Louis van Gaal și-a luat revanșa în fața lui Angel Di Maria la Campionatul Mondial: „M-a numit cel mai slab manager”

Louis van Gaal și-a luat revanșa după ce Angel Di Maria l-a numit cel mai slab antrenor pe care l-a avut. Selecționerul olandez i-a dat replica la conferința de presă.
08.12.2022 | 22:38
Louis van Gaal sia luat revansa in fata lui Angel Di Maria la Campionatul Mondial Ma numit cel mai slab manager
Louis van Gaal i-a dat replica lui Angel Di Maria înainte de Olanda - Argentina de la Cupa Mondială. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Louis van Gaal a susținut alături de Memphis Depay conferința de presă premergătoare duelului cu Argentina din sferturile Campionatului Mondial. Jurnaliștii i-au reamintit selecționerului cuvintele lui Angel Di Maria din perioada când cei doi lucrau împreună la Manchester United.

Louis van Gaal i-a dat replica lui Angel Di Maria după perioada de la Manchester United: „M-a numit cel mai slab manager pe care l-a avut”

Olanda – Argentina va fi un meci de totul stau nimic într-unul dintre cele mai întâlnite partide de la Cupa Mondială. Louis van Gaal l-ar putea avea în față pe Angel Di Maria fostul elev de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

„Di Maria m-a numit cel mai slab manager pe care l-a avut? Este unul dintre puținii jucători care spun asta. Îmi pare că a spus asta și mi se pare trist.

Memphis Depay era și el la Manchester United atunci, iar acum ne pupăm pe gură”, au fost cuvintele lui Louis van Gaal, la conferința de presă. Memphis Depay, cel mai important jucător din ofensiva selecționerului olandez, a izbucnit în râs după cuvintele celui mai în vârstă selecționer de la Mondial.

ADVERTISEMENT

Angel Di Maria, cuvinte grele la adresa lui Louis van Gaal: „Problema mea la Manchester a fost antrenorul”

Angel Di Maria a ajuns la Manchester United în 2014, când „diavolii roșii” plăteau suma de 75 de milioane de euro celor de la Real Madrid. Fotbalistul argentinian a traversat o perioadă slabă pe Old Trafford, iar la vremea acea Angel Di Maria susținea că principalul vinovat era antrenorul Louis van Gaal care se afla pe banca lui Manchester United.

„Problema mea la Manchester a fost antrenorul. Van Gaal a fost cel mai prost antrenor din cariera mea. Marcam, asistam și a doua zi îmi arăta pasele mele greșite. M-a mutat de la o zi la alta, nu-i plăcea ca jucătorii să fie deasupra lui.

ADVERTISEMENT

Am fost la Manchester și totul a fost bine cu Van Gaal în primele două luni. După o luptă, lucrurile nu au mai fost la fel. Relația nu a fost aceeași. Lupta cu Van Gaal a avut loc pentru că el îmi arăta mereu lucruri rele și negative și toate acestea m-au ținut în spate”, declara Angel Di Maria la acea vreme.

Argentina – Olanda s-au întâlnit în finala Cupei Mondiale din 1978

Argentina și Olanda au un istoric bogat în ceea ce privește confruntările directe la Mondiale. Ultima oară, formațiile lui Louis van Gaal și Lionel Scaloni s-au întâlnit în semifinalele Cupei Mondiale din 2014 când Argentina reușea să se califice în finală după loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Cele două mari echipe au jucat finala la Campionatul Mondial din 1978, iar câștig de cauză au avut tot „pumele” care obțineau trofeul mondial pentru prima oară în istorie.

Argentina și Olanda s-au mai întâlnit și la Mondialul din 1998 când batavii s-au impus, scor 2-1, dar și în 2006 când scorul a fost egal, 0-0.

ADVERTISEMENT
Tags: