Premier League

Lovitura colosală pregătită de Pep Guardiola. Câți bani este gata să dea pe Jack Grealish

18.03.2021 | 17:38
Lovitura colosala pregatita de Pep Guardiola Cati bani este gata sa dea pe Jack Grealish
ADVERTISEMENT

Manchester City și-a stabilit deja principala țintă pentru perioada de transferuri din vară. Pep Guardiola îl vrea neapărat pe Jack Grealish, de la Aston Villa, iar mijlocașul ar urma să coste o sumă uriașă.

Gruparea din Birmingham știe că nu se poate despărți de superstarul său decât pentru o cantitate de bani care să permită înlocuirea cu succes a englezului, atât de important în viața și rezultatele echipei.

ADVERTISEMENT

În schimb, „cetățenii” sunt încrezători cu privire la șansele lor de a pune mâna pe unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Premier League. Guardiola este un admirator vechi al lui Grealish.

Lovitura colosală pregătită de Pep Guardiola. 100 de milioane de lire pentru Jack Grealish?

Deși în linia de mijloc a lui Manchester City există deja o pleiadă de fotbaliști de top, Pep Guardiola nu vrea să se oprească din a-și duce lotul către următorul nivel al calității și a pus ochii pe mijlocașul lui Aston Villa, Jack Grealish.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 25 de ani, Grealish este căpitanul lui Aston Villa și omul cel mai important al uneia dintre revelațiile sezonului din Premier League. Fără Grealish, forța formației din Birmingham este una cu mult diminuată.

Tocmai de aceea, Aston Villa își evaluează căpitanul la 100 de milioane de lire sterline, însă Daily Mail anunță că pentru Manchester City această sumă nu este de speriat. „Cetățenii” le-ar fi luat fața rivalilor de la United în cursa pentru mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Și Grealish vrea! Pe cine ar mai dori Manchester City

Conform sursei citate, nici mijlocașul englez nu ar refuza o astfel de mutare, fiind încântat de perspectiva de a colabora cu Pep Guardiola, manager pe care îl admiră. Grealish a semnat un nou contract cu Villa în vara lui 2020.

Încheiată pe o perioadă de cinci ani, înțelegerea a venit după ce echipele din Manchester nu au reușit să satisfacă pretențiile financiare ale conducătorilor trupei din Birmingham. De data aceasta, însă, City este convinsă să finalizeze tranzacția.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Jack Grealish, Pep Guardiola a pus ochii și pe alți fotbaliști de top. Chiar dacă îi are în echipă pe Zinchenko, Joao Cancelo sau Kyle Walker, catalanul îl vrea pe Nuno Mendes, fundașul stânga al lui Sporting Lisabona.

De asemenea, o altă țintă de top a liderului din Premier League este Erling Haaland, superstarul Borussiei Dortmund. Norvegianul este, însă, dorit și de Chelsea, Real Madrid sau FC Barcelona.

ADVERTISEMENT