Sport

Lovitură de 90.000 de lei pentru un parior inspirat. 9 meciuri pentru un succes de vis

Uneori, să câștigi la pariuri este atât de simplu. Asta este senzația oferită de biletul super inspirat care a fost jucat chiar în weekend și a adus 90.000 de lei pentru un parior.
09.11.2022 | 18:55
Lovitura de 90000 de lei pentru un parior inspirat 9 meciuri pentru un succes de vis
Uneori, să câștigi la pariuri este atât de simplu. Asta este senzația oferită de biletul super inspirat care a fost jucat chiar în weekend și a adus 90.000 de lei pentru un parior. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este o toamnă absolut nebună, plină de câștiguri foarte mari la Superbet. În prima zi a lui noiembrie s-a realizat cel mai mare profit din istoria pariurilor sportive din România, câștigul maxim de pe un singur bilet, 1.000.000 de lei.

Un parior a pus mâna pe 90.000 de lei

Luna lui brumar a continuat în aceeași notă și un parior inspirat s-a ales cu un câștig excelent de 90.000 de lei cu un bilet pe care nu a avut emoții decât la un singur joc. Pentru biletele Big Win este important să profiți și de numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Biletul cu pricina a avut o miză de 250 de lei și un câștig de 90.199,69 lei. Dintre care, 15.033,28 de lei doar din Superbonus de 20 la sută din câștig. Cea mai mare cotă a venit de la partida Everton – Leicester. S-a jucat 2 solist, la cotă 2,80, iar ”vulpile” s-au impus fără probleme cu 2-0.

O altă cotă bună a fost obținută la partida Petrolul – UTA Arad, din SuperLiga. 2,60 pentru 1 solist, o cotă excelentă. ”Lupii galbeni” s-au impus cu 2-1, deși la pauză nu se marcase încă, și și-au continuat linia ascendentă din campionat.

ADVERTISEMENT

90.000 de lei parior

Verde cu un gol venit în prelungiri

La cotă 2,20 s-a jucat 2 solist la partida Atalanta – Napoli. Liderul din Serie A și-a respectat statutul și au câștigat fără emoții, scor 2-0, în ciuda faptului că de la Bergamo nu se pleacă prea ușor cu puncte.

O altă cotă extrem de atractivă a fost aleasă la derby-ul brazilian dintre Fluminense și Sao Paulo. Omul nostru a mizat pe 1 solist la o cotă de 2,05 și a avut perfectă dreptate, deoarece Fluminense a învins categoric cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, cele mai mari emoții au venit de la o întâlnire cu o cotă mai mică. Un 1,80 pentru 1 solist la jocul Cercle Brugge – Leuven din campionatul Belgiei. Pariorul nostru a avut șansă uriașă pentru că gazdele au reușit golul de 3 puncte abia în minutul 90+2.

90.000 de lei parior

Cum l-a ajutat varianta SuperAvantaj

Despre noroc se poate vorbi și la partida Ajaccio – Strasbourg, care a avut cea mai mică cotă de pe bilet, 1,40. S-a mizat pe varianta x2, iar pariul a fost câștigător deși gazdele s-au impus cu 4-2. Acest lucru a fost posibil cu varianta SuperAvantaj, în care biletul s-a făcut verde în momentul în care oaspeții au condus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

A fost atât de simplu pentru acest parior să își asigure un profit de peste 90.000 de lei. Ceva inspirație și, desigur, o atenție sporită la super bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT
Tags: