Pariuri sportive

Lovitură de maestru la pariuri! A câștigat peste 35.000 de lei cu un bilet de neuitat

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 35.000 de lei cu un bilet care a conținut doar 4 evenimente.
16.03.2024 | 18:23
Lovitura de maestru la pariuri A castigat peste 35000 de lei cu un bilet de neuitat
Lovitură de maestru la pariuri! A câștigat peste 35.000 de lei cu un bilet de neuitat
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o reușită cu adevărat impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 180.000 de lei cu un bilet pe care a jucat 14 meciuri de fotbal.

Cum să câștigi la pariuri mizând pe sporturile din SUA

Câștigurile fabuloase la pariuri continuă în luna martie. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 35.000 de lei cu un bilet fabulos. În plus, puteți profita și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 4 evenimente din sportul nord-american, o partidă din NHL și 3 din NBA. A jucat soliști, total puncte și chiar handicap și s-a dovedit a fi un fin cunoscător al fenomenului.

A ales să joace un bilet în care a avut cote uriașe, de la 2,25 și până la 3,80. În final a beneficiat de o cotă totală de 73,74 pe care a pus nu mai puțin de 500 de lei. Suma arată că omul nostru  nu a riscat nimic și și-a calculat foarte bine pașii.

ADVERTISEMENT

Cunoștințele din hochei pe gheață și baschet i-au adus omului nostru suma de 36.871,88 de lei. Iar câștigurile pot și mai mari dacă te folosești de bonusurile importante oferite de Superbet.

Emoții mari din NBA

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri din NBA.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace la meciul Utah Jazz – Boston Celtics varianta ”handicap Boston Celtics (-5.5) și peste 229,5 puncte”, la o cotă de 3,75. Dacă handicapul nu a pus niciun fel de problemă, punctele au fost la un pas să-l încurce. Și asta pentru că la limită, pe finalul întâlnirii s-a făcut 107-123.

Ceva bătăi de cap au existat și la partida Los Angeles Clippers – Minnesota Timberwolves, unde a jucat ”handicap Minnesota Timberwolves (6.5) și peste 215,5 puncte”, la o cotă de 3,80. Și aici emoții au venit de la puncte, după ce tabela a indicat la final scorul 100-118.

ADVERTISEMENT

Celelalte jocuri s-au înverzit fără mari probleme și astfel pariorul nostru a dat lovitura vieții întrând în galeria marilor câștigători BigWin. De data aceasta a fost el, dar mâine poți fi tu. Mai ales dacă știi să profiți de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT