Life

Lovitură de teatru! Alex Bodi a plecat în vacanță cu fosta soție

09.06.2020 | 13:59
Lovitura de teatru Alex Bodi a plecat in vacanta cu fosta sotie
ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daria Radionova, rusoaica focoasă care i-a sucit mințile și l-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a ales să petreacă o perioadă în compania Iuliei, nimeni alta decât fosta lui soție, de care s-a despărțit cu scandal.

E drept, face acest lucru doar de dragul fetiței pe care cei doi o au împreună, însă e greu de crezut că actuala iubite se va bucura la aflarea veștii că întreaga familie a plecat într-o vacanță în Croația.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, din nou împreună cu fosta soție. Au plecat împreună în vacanță

În plus, judecând după fotografiile postate recent pe rețelele de socializare, controversatul om de afaceri din Mediaș se simte extrem de bine în compania micuței și a femeii care până nu demult i-a fost parteneră de viață. Unde mai pui că pare să fi dat uitării scandalul din trecut, când a acuzat-o pe Iulia de răpire internațională.

Da, ați auzit bine. Era gata să o dea în urmărire generală, pe motiv că a plecat cu Selena în Germania fără să-i ceară permisiunea. Deși este greu de crezut că și-ar putea relua relația după toate cele întâmplate, gândul că au avut o căsnicie de patru ani, timp în care i-au legat sentimente puternice cu siguranță că îi ridică Dariei anumite semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, mesaj emoționant pentru fiica sa

După atâtea luni de zile, în sfârșit lângă îngerașul meu!!! Te ador!!  Sunt două lucruri care nu-ți pot fi luate: norocul cu care te binecuvântează Dumnezeu și destinul care ți-e scris pe tot parcursul vieții!!”, a scris omul de afaceri în dreptul fotografiei din vacanță.

Cât despre actuala iubită, aceasta nu pare dispusă să întemeieze o familie, cel puțin deocamdată. Își dorește, însă, ca pe viitor să aducă pe lume un copil, poate chiar alături de Alex Bodi. Rămâne de văzut cum va evolua relația lor, având în vedere că bărbatul este cunoscut pentru viața sentimentală mai mult decât zbuciumată.

ADVERTISEMENT

Într-o bună zi aș vrea să am copii, însă doar atunci când voi fi pregătită pentru acest mare pas, poate în câțiva ani.

Acum îmi construiesc cariera și mă concentrez mai mult pe partea profesională decât pe dorința de a avea copii. Sunt încă prea tânără”, a dezvăluit frumoasa rusoaică într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT