Fotbal intern

Lovitură dură pentru FCSB: și Dennis Man are coronavirus! Florin Tănase a ieșit din nou pozitiv. Gabi Enache a semnat. Update

24.09.2020 | 11:30
Lovitura dura pentru FCSB si Dennis Man are coronavirus Florin Tanase a iesit din nou pozitiv Gabi Enache a semnat Update
Echipa FCSB a primit o nouă lovitură dură înaintea meciului cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League, Dennis Man fiind testat pozitiv cu coronavirus. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa FCSB a primit o nouă lovitură dură înaintea meciului cu Slovan Liberec din turul trei preliminar al Europa League, Dennis Man fiind testat pozitiv cu coronavirus.

În plus, conform sport.ro, mijlocașul Florin Tănase, care se negativase miercuri, a ieşit din nou pozitiv la ultima testare făcută de FCSB la cererea UEFA.

ADVERTISEMENT

Situația ”roș-albaștrilor” este una disperată, în acest moment nu mai puțin de 15 jucători sunt infectați cu virusul și nu pot evolua cu Slovan Liberec.


UPDATE, 24 septembrie, ora 11:30 / Impresarul Anamaria Prodan a anunțat că jucătorii Gabi Enache, Goran Karanovic și David Caiado au semnat cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”I-am trimis pe Karanovic și David Caiado la FCSB. Nu e vorba de FCSB, e vorba de fotbalul românesc. Cred că ne-am fi dat mâna pentru orice echipă din țara asta. Trebuie să lăsam deoparte toată dușmănia și invidia.

Putem să mai oferim și alți jucători, aș face asta pentru orice echipă din România. Vor fi împrumutați șase luni cu opțiune de revenire la Hermannstadt dacă FCSB nu se califică. Pot rămâne sau se pot întoarce, depinde de cum se înțeleg. Dacă FCSB se califică e normal ca ei să rămână.

ADVERTISEMENT

Este o șansă uriașă pentru jucătorii noștri să joace în cupele europene, nu mai vorbesc dacă vor da și gol. Oricine dă jucători în această jucători la FCSB poate avea un câștig. Dacă fotbalistul dă gol în Europa și vine o ofertă pentru el, cine i-a banii? Clubul de care aparține.

Ioan Niculae a încercat să-l ajute pe Gigi Becali, dar aici intervine managerul. Dacă jucătorul nu vrea să meargă, managerul trebuie să-l ia cu binișorul și să-i spună că 90 de minute îi pot schimba viața.

ADVERTISEMENT

Gabi Enache a semnat cu FCSB. El poate juca în această seară, deoarece și-a încetat de comun acordul. Dennis Man e asimptomatic”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.


Dennis Man are coronavirus și nu joacă în meciul FCSB – Slovan Liberec

Situația este una cu adevărat disperată pentru FCSB, după ce și cel mai bun jucător din acest start de sezon, Dennis Man, a fost depistat cu coronavirus. Nici cei din staff-ul tehnic nu au scăpat de probleme la ultima testare.

Astfel, Toni Petrea, Marius Popa au ieșit pozitivi din nou la testul Covid-19. De asemenea, Bogdan Argeș Vintilă și Alex Petre, care au făcut deplasarea la partida cu Backa Topola a fost și ei infectați.

Finanțatorul Gigi Becali a negociat cu Ioan Niculae aducerea a patru jucători de la Astra, dar FANATIK a aflat că discuțiile au fost oprite când giurgiuvenii au cerut un milion de euro. Din informațiile FANATIK, după necazurile de joi dimineață, ”roș-albaștrii” vor să reia discuțiile cu Astra.

În aceste condiţii, ”roş-albaştrii” au primit o dispensă de la UEFA şi mai pot face transferuri până joi, 24 septembrie, la ora 15:00. Oficialii celor de la FCSB sunt în discuții și cu șefii de la FC Voluntari pentru transferul de urgență a trei fotbaliști.

Pe de altă parte, Gigi Becali ar fi ajuns la un acord în noaptea de miercuri spre joi cu cei de la FC Hermannstadt pentru a-i transfera pe atacantul Goran Karanovic, 32 de ani, şi mijlocaşul David Caiado, 33 de ani.

Înaintea partidei cu Slovan Liberec, care se va disputa în această seară de la ora 20:30, FCSB are nu mai puțin de 15 jucători infectați cu virusul Sars-CoV-2: Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 12,50 este cota pentru “peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT