Sport

Lovitură pentru Farul Constanța înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat la ultimul antrenament!”

Farul Constanța a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Bradley de Nooijer este indisponibil pentru meciul cu CFR Cluj, după ce s-a accidentat la ultimul antrenament.
30.04.2022 | 13:51
Lovitura pentru Farul Constanta inaintea meciului cu CFR Cluj Sa accidentat la ultimul antrenament
Farul Constanța a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Bradley de Nooijer este indisponibil pentru meciul cu CFR Cluj, după ce s-a accidentat la ultimul antrenament
ADVERTISEMENT

Bradley de Nooijer (24 de ani) a fost transferat de Farul Constanța, în vara lui 2017, liber de contract, de la FC Dordrecht. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația de la malul mării.

Lovitură pentru Farul Constanța înaintea meciului cu CFR Cluj

Potrivit comunicatului emis de Farul Constanța, Bradley de Nooijer s-a accidentat la ultimul antrenament înaintea deplasării la Cluj. Trupa lui Gică Hagi nu se va putea baza nici pe Ionuț Larie (accidentat), Jefte Betancor (accidentat) și Adrian Petre (suspendat).

ADVERTISEMENT

„Fundașul stânga Bradley de Nooijer s-a accidentat astăzi, la ultimul antrenament înaintea deplasării la Cluj, și a devenit indisponibil pentru partida de mâine împotriva campioanei CFR, din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

De Nooijer se alătură, din păcate, unei liste importante cu jucători indisponibili pentru partida cu CFR Cluj, pe care se mai află căpitanul Ionuț Larie – accidentat în ultima partidă de campionat cu FCSB, Jefte Betancor – accidentat în partida cu Universitatea Craiova, precum și Adrian Petre – suspendat și pentru acest meci”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – Farul Constanța, care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, este programată duminică, la ora 21:30.

Gică Hagi: „Sper să ne ridicăm nivelul!”

În ciuda absențelor pe care le are Farul Constanța, Gică Hagi a declarat faptul că speră ca echipa sa să se ridice la nivelul celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Un meci puternic, cu un adversar care e pragmatic, are experiență, e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Sper să ne ridicăm nivelul, la fel cum am făcut în meciul de acasă, când ne-am luptat cu ei.

Trebuie să mergem încrezători și să ne autodepășim, pe ambele faze. Obiectivul nostru clar este locul patru, trebuie să ajungem acolo. Când ești cât mai sus în clasament, clubul câștigă și este un lucru fundamental. La vremurile pe care le trăim, orice sumă e binevenită. Le-am transmis asta jucătorilor, clubul își dorește locul patru. Ce e mai jos… pierdem bani și sunt bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Cred că am făcut lucruri foarte bune în acest an, ne vedem potențialul. Dar avem limitele noastre, avem de învățat. Când joci cu cele mai bune echipe din România, există presiune. Proiectul e pe termen mediu și lung, trebuie să-l dezvoltăm, să avem o mentalitate de învingător. Lucrurile nu se pot face de pe azi pe mâine, lumea trebuie să înțeleagă lucrul ăsta”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

  • 5 este locul ocupat de Farul Constanța în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT