Sport

LPF a modificat programul etapei a 4-a în SuperLigă. Când se joacă meciul CS Mioveni – FCSB

FCSB a obținut o victorie importantă 1-0 cu Dunajska Streda, în manșa tur din turul 3 preliminar din Conference League. Roș-albaștrii au mai primit o veste bună. LPF a reprogramat meciul cu CS Mioveni.
04.08.2022 | 10:10
LPF a modificat programul etapei a 4a in SuperLiga Cand se joaca meciul CS Mioveni  FCSB
Meciul CS Mioveni - FCSB se va disputa cu două zile mai devreme decât programarea inițială. Decizia de modificare a programului etapei a 4-a a SuperLigii a fost acceptată și de Hermannstadt și FC Voluntari, celelalte echipe afectate de schimbare. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicecampioana FCSB pare să fi depășit momentul mai puțin prielnic din startul sezonului. Roș-albaștrii sunt ca și calificați în play-off-ul Conference League după victoria 1-0 cu Dunajska Streda și vor avea timp suficient pentru a pregăti și returul.

CS Mioveni – FCSB se joacă cu două zile mai devreme

Programat inițial luni, 8 august, duelul dintre CS Mioveni și FCSB, din etapa a 4-a a SuperLigii, a fost mutat sâmbătă, 6 august. Decizia LPF vine în sprijinul roș-albaștrilor care vor avea astfel, timp suficient pentru a pregăti manșa a doua cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Modificarea a fost operată în calendarul întrecerii interne și cu ajutorul reprezentanților cluburilor FC Hermannstadt și FC Voluntari. Meciul dintre cele două era programat inițial pentru ziua de sâmbătă, de la 19:00.

Însă, atât oficialii ardelenilor, cât și cei din Ilfov au fost de acord cu modificarea propusă de Liga Profesionistă de Fotbal și au acceptat rocada meciurilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Hermannstadt și FC Voluntari se vor întâlni luni, de la ora 21:00, atunci când ar fi trebuit să se joace CS Mioveni – FCSB. Anunțul oficial a fost făcut de gruparea ilfoveană.

”Din cauza unei decizii a Ligii Profesioniste de Fotbal, partida se va disputa luni, 08.08.2022, începând cu ora 21:00. La baza deciziei stă calendarul internațional UEFA Conference League, turul 3, în care va evolua FCSB, în data de 03.08.2022.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, a fost schimbată data și ora meciului nostru din deplasarea de la Mediaș, dată în care se va disputa până la urmă partida dintre CS Mioveni vs FCSB”, se arată într-un comunicat al echipei FC Voluntari, postat pe pagina oficială de Facebook.

A doua modificarea de program în favoarea FCSB

Modificarea programului etapei a 4-a a SuperLigii nu este prima în favoarea celor de la FCSB. Și în runda precedentă meciul roș-albaștrilor cu FC U Craiova a fost reprogramat pentru ca trupa lui Nicolae Dică să se încadreze în termenul de 48 de ore între două jocuri oficiale.

ADVERTISEMENT

Partida cu FC U Craiova era programată pentru data de 1 august, dar a fost mutată duminică, 31 iulie, spre nemulțumirea oltenilor care în semn de protest față de această decizie au hotărât să nu se prezinte la interviurile dinainte și de după meci.

Situația era similară și de această dată. Meciul CS Mioveni – FCSB fiind programat luni, de la ora 21:00, iar returul cu Dunajska Streda, miercuri, de la 20:30, ar fi dus la situația ca între cele două jocuri să fie mai puțin de 48 de ore.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru ”ambele echipe marchează” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT