News

Lucia și-a găsit sfârșitul pe un drum întunecat din Italia. Românca a murit la doar o zi după reîntoarcerea în Paninsulă

O româncă în vârstă de 58 de ani și-a găsit sfârșitul în noaptea de 5 februarie 2024, într-un accident cumplit produs pe o stradă din Argenta, Italia.
06.02.2024 | 17:11
Lucia sia gasit sfarsitul pe un drum intunecat din Italia Romanca a murit la doar o zi dupa reintoarcerea in Paninsula
ADVERTISEMENT

Femeia se întorcea pe jos de la un interviu de angajare, la nici 24 de ore după ce ajunsese în Italia din țara natală, România. Femeia locuia în Logastrino alături de soțul italian, însă a rămas văduvă după ce a acesta a murit subit.

Lucia și-a găsit sfârșitul pe o un drum întunecat

După ce și-a jelit soțul mai multe săptămâni în România, Lucia Arnăutu a decis că e momentul să treacă peste tragedie și să se întoarcă în Italia la prieteni. A decis să își caute li un loc de muncă, pentru a se putea întreține, însă soarta a avut alte planuri.

ADVERTISEMENT

Asta, pentru că a fost lovită din plin de un Mercedes condus de o altă femeie. Conform Rotalianul accidentul s-a produs într-o zonă foarte întunecată, faimos pentru că aici se produc foarte multe accidente. La fața locului au ajuns de urgență medicii, însă aceștia nu au avut ce să mai facă și au constatat decesul.

Poliția din Valli e Delizie, alături de carabinierii din Longastrino, vor încerca să afle acum în ce condiții s-a produs accidentul, astfel că femeia de la volanul Mercedesului riscă acum să fie acuzată de omor stradal din neglijență, conform legislației din Italia.

ADVERTISEMENT

Comunitatea o deplânge acum pe Lucia, iar la locul accidentului au ajuns foarte mulți prieteni ai femeii. ”S-a căsătorit prima dată în România și, după divorț, s-a mutat în Italia unde și-a găsit din nou dragostea.

Când a fost forțată să plece din cauza morții celui de-al doilea soț, a făcut o promisiune: ‘Mă voi întoarce cât pot de repede’. Din păcate, în ceea ce devenise a doua ei casă, și-a găsit moartea”, a povestit un apropiat al femeii.

ADVERTISEMENT

Un român beat a provocat un accident mortal în Italia

În urmă cu o lună, un român în vârstă de 36 de ani a fost arestat după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident soldat cu un mort și un rănit, în apropiere de orașul italian Ravenna. Bărbatul, pe numele său Iulian Andronic Bogdan, circula pe un drum public în direcția Ravenna, când a scăpat mașina de sub control într-o intersecție.

S-a oprit în cele din urmă în grădina unor oameni. În urma impactului au murit un cetățean italian în vârstă de 58 de ani, care se afla pe bancheta din spate, în timp ce iubita șoferului, o tânără în vârstă de 31 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Pentru ca acest caz să fie și mai grav, bărbatul s-a speriat și a fugit de la locul faptei.

ADVERTISEMENT

A fost prins de carabinieri după o oră, undeva în apropiere de accident. Polițiștii au transmis că bărbatul a devenit violent și a refuzat să coopereze cu oamenii legii, iar la testarea cu alcooltestul a reieșit că avea o alcoolemie incredibilă de 2 g/l de alcool în sânge. Bărbatul a fost arestat pe loc și are toate șansele să-și petreacă următorii ani după gratii, conform legii din Italia.

ADVERTISEMENT