Sport

Lucian Marinescu a vorbit despre contractul fabulos al lui Wesley la Vaslui. „Este adevărat! Era plătit la nivel de Anglia”

Impresarul Lucian Marinescu a dezvăluit la SUFLET DE RAPIDIST că Wesley avea contract de Premier League la Vaslui, fiind plătit regeşte de Adrian Porumboiu.
10.04.2024 | 08:00
Lucian Marinescu a vorbit despre contractul fabulos al lui Wesley la Vaslui Este adevarat Era platit la nivel de Anglia
Lucian Marinescu a vorbit despre contractul fabulos al lui Wesley la Vaslui. „Este adevărat! Era plătit la nivel de Anglia”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Wesley este considerat unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat vreodată în România. Atacantul a jucat la Vaslui între 2009 şi 2012, lăsându-şi amprenta puternic în fotbalul românesc.

Lucian Marinescu a vorbit despre contractul fabulos al lui Wesley la Vaslui

Impresarul Lucian Marinescu a povestit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST că Wesley a avut un contract de Premier League la Vaslui, iar în ziua de azi nu există niciun contract care să se apropie de acea valoare:

ADVERTISEMENT

“Nu o să vorbesc de sume, dar este adevărat! Ultimul contract al lui Wesley înainte de a pleca, cu domnul Porumboiu… Mie mi se pare un om prejudiciat total de fotbal, a investit o grămadă de bani, a avut cele mai bune intenţii. 

Cheltuieli, condiţii şi cum erau trataţi jucătorii la Vaslui… este unul dintre oamenii care investeau cel mai mult. În acel moment, Wesley era plătit la nivel de Anglia. Eu semnam contractele.

ADVERTISEMENT

“Nu există azi un contract ca al lui Wesley”

În acel an s-a potrivit atât de bine că au intrat în cupele europene, au ieşit din grupe şi s-au dus mai departe. Vorbim de banii la ora aia. Dar acum este incredibil să vehiculăm aceşti bani. 

Nu există azi un contract ca al lui Wesley. Faţă de atunci, contractele au scăzut mult, direct proporţional cu performanţa şi cu valoarea. Am mulţi prieteni în organigrama cluburilor.

ADVERTISEMENT

Examenul final e live în ceea ce priveşte jucătorii. Vezi calitatea rivalului, cum relaţionează jucătorul cu colegii, cu staff-ul. Se acordă o mare importanţă istoricului medical”, a spus Marinescu la SUFLET DE RAPIDIST.

Recordul lui Wesley a fost depăşit de Eric

Wesley Lopes da Silva a fost multă vreme cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc. Brazilianul a marcat 64 de goluri în România, iar recordul său a fost doborât la începutul anului 2020.

ADVERTISEMENT

Un alt brazilian, Eric, a devenit cel mai bun marcator străin, după ce a marcat în confruntarea dintre FC Voluntari şi Hermannstadt, scor 2-0. Ulterior, Eric s-a retras din activitate în anul 2021, fiind oficial la Farul Constanţa.

Lucian Marinescu a vorbit despre contractul fabulos al lui Wesley la Vaslui

ADVERTISEMENT