Life

Lucian Viziru, executat silit. Suma bizară pe care actorul a ajuns să o datoreze

Lucian Viziru, executat silit pentru o sumă ireală. Cum a ajuns vedeta în această postură și câți bani are de plătit acum.
21.07.2023 | 22:46
Lucian Viziru executat silit Suma bizara pe care actorul a ajuns sa o datoreze
Pentru ce sumă a fost Lucian Viziru executat silit. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viața lui Lucian Viziru se împarte acum pe două fronturi. Dacă în plan profesional o duce din ce în ce mai bine, recent revenind în România după ce șapte ani a locuit în Germania, în plan personal lucrurile nu sunt roz. Actorul a ajuns să fie executat silit.

De ce a ajuns Lucian Viziru să fie executat silit

Lucian Viziru a decis în urmă cu câteva luni să se întoarcă în România, după ce timp de șapte ani a locuit în Germania. Iar în plan profesional, toate par să-i meargă ca pe roate. Anul trecut, trupa Gaz pe foc s-a reunit și a urcat pe scena Untold. 

ADVERTISEMENT

Dar în plan profesional, situația este puțin mai dificilă. Pe lângă faptul că a rupt legătura cu fratele său, Augustin Viziru, Lucian a ajuns acum în postura de a fi executat silit. Situația este cu atât mai neplăcută cu cât suma pentru care i s-a deschis proces este de numai 331 de lei, la care se adaugă 50 de lei cheltuieli de judecată.

Momentan, Lucian Viziru nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. Cel care a oferit câteva lămuriri a fost avocatul Cosmin Bolosin. În cadrul unei intervenții televizate, acesta a explicat că, cel mai probabil, vedeta avea datorii la o firmă de telefonie.

ADVERTISEMENT

„Domnul Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică”, a declarat avocatul la Antena Stars.

De ce nu mai vorbește cu Augustin Viziru

Cât despre relația cu fratele său, Lucian Viziru a mărturisit că niciodată nu a fost una extraordinară. Încă din copilărie aveau numeroase divergențe, iar ținând cont că Augustin e fratele mai mic, avea destul de mult de suferit.

ADVERTISEMENT

Deși de multe ori au trecut luni bune până să-și vorbească din nou, acum se pare că vor mai avea de așteptat, căci membrul trupei Gaz pe foc s-a supărat destul de tare pe actor. Totul a pornit de la câteva declarații pe care Augustin Viziru le-a făcut în podcast-ul lui Radu Țibulcă, pe care Lucian le-a considerat deplasate.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. (…)

ADVERTISEMENT

Acum nu ne prea vorbim, în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.

Una peste alta, au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la Regina”, a declarat Lucian Viziru într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT