ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban a fost udat de stropitori, în timp ce făcea declarații. S-a întâmplat în curtea Guvernului

Ludovic Orban a fost udat de stropitori, în timp ce făcea declarații.
Autor: Andreea Marin | 12.07.2021 | 22:00
Ludovic Orban a fost udat de stropitori, în timp ce făcea declarații. S-a întâmplat în curtea Guvernului
Ludovic Orban a fost udat de stropitori, în timp ce făcea declarații. S-a întâmplat în curtea Guvernului. Sursa foto: Antena 3

Incident la Guvern, chiar în timp ce Ludovic Orban făcea declarații. Acesta a fost udat de stropitori, în curtea Guvernului.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a fost udat de stropitori, în timp ce făcea declarații

Ludovic Orban vorbea despre noul ministru de la Finanțe, moment în care stropitorile de la Guvern au început să funcționeze, iar el a fost udat din cauza aceasta.

Totuși, liderul PNL nu s-a lăsat afectat de acest lucru, astfel că și-a continuat discursul. El vorbea despre cine va fi numit noul ministru de Finanțe, după ce Alexandru Nazare a fost revocat din funcție.

ADVERTISEMENT

După acest eveniment, Florin Cîțu a preluat și mandatul interimar de la acest minister, lucru care poate dura până la 45 de zile. Ludovic Orban a transmis că încă nu s-a luat o decizie, deși a avut mai multe discuții cu premierul pe această temă.

“Nu am abordat acest subiect, voi discuta cu premierul Cîţu acest subiect. Cu siguranţă, mă voi înţelege cu premierul asupra unei soluţii”, a afirmat Orban, la finalul şedinţei coaliției.

ADVERTISEMENT

Propunerea pentru Finanțe este în lucru. Premierul se ocupă de minister

Totodată, Ludovic Orban a ținut și să transmită că premierul se ocupă de ministerul de Finanțe, până când va fi făcută o propunere în acest sens. Aceasta trebuie luată în cadrul PNL și, desigur, discutată cu prim-ministrul, a mai spus Ludovic Orban.

“Deocamdată, premierul girează portofoliul de la Finanţe o perioadă de timp, până când vom formaliza o propunere. Nu am discutat asupra acestui subiect, nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 45 de zile.

ADVERTISEMENT

Evident, trebuie să fie o propunere a PNL, care să fie discutată şi cu premierul”, a mai declarat Ludovic Orban.

Alexandru Nazare a fost remaniat

Florin Cîțu a luat decizia de a-l demite pe Alexandru Nazare, iar scrisoarea sa a fost validată de Klaus Iohannis, astfel că ministerul a rămas fără ministru.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Alexandru Nazare spunea că a fost dat afară pentru că nu l-a susținut pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, iar decizia sa nu a fost legată de rezultatele sale de la minister.

De altfel, inclusiv Ludovic Orban a transmis că nu a fost mulțumit de această decizie și considera că Alexandru Nazare își făcea bine treaba.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!