Fotbal international

Luis Enrique, mesaj răscolitor la trei ani de la moartea fetiței sale: „Iubito, oriunde ai fi, te sărut dulce!”

Luis Enrique a postat un mesaj copleșitor la trei ani de la moartea fetiței sale, Xana, care a pierdut lupta cu o boală incurabilă.
27.11.2022 | 17:50
Luis Enrique mesaj rascolitor la trei ani de la moartea fetitei sale Iubito oriunde ai fi te sarut dulce
Luis Enrique, mesaj emoționant înaintea partidei cu Germania. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Luis Enrique anunța devastat în urmă cu trei ani moartea fetiței sale, Xana, care a pierdut lupta cu o boală incurabilă. În ziua în care Xana ar fi împlinit 13 ani, Luis Enrique a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare înaintea meciului Spania – Germania de la Cupa Mondială din Qatar.

Luis Enrique, mesaj emoționant în ziua în care fetița sa ar fi împlinit 13 ani: „E o zi specială”

Spania va înfrunta Germania într-unul dintre cele mai așteptate dueluri ale fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. În ziua în care formația lui Luis Enrique întâlnește campioana mondială din 2014, selecționerul Spaniei a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Spania întâlnește Germania chiar în ziua în care Xana, fiica sa care, din nefericire, s-a stins din viață în urmă cu ceva mai mult de trei ani, ar fi împlinit 13 ani.

„Astăzi vom juca împotriva Germaniei. E o zi specială, pentru că e ziua lui Xana, care ar fi făcut 13 astăzi. Iubito, oriunde ai fi, te sărut dulce! Să ai o zi minunată, te iubim!”, a fost mesajul postat de Luis Enrique pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Germania are nevoie de victorie cu Spania pentru a fi la mâna lor în ultima etapă

Germania a debutat cu stângul la Campionatul Mondial din Qatar. Echipa pregătită de Hansi Flick a pierdut, scor 1-2 în fața Japoniei și are nevoie de o victorie în derby-ul grupei E de la Cupa Mondială cu Spania.

Ibericii, împinși de la spate de Luis Enrique, au făcut spectacol în prima etapă din Qatar, câștigând, scor 7-0 cu Costa Rica. Totuși, după rezultatul înregistrat în primul meci al grupei din etapa a doua între Japonia – Costa Rica, scor 0-1, Germania poate fi la mâna ei dacă învinge Spania de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în fața Spaniei, cu care a pierdut usturător, scor 0-6 în urmă cu doi ani, nemții ar avea nevoie de o victorie în ultimul meci cu Costa Rica fără să întoarcă privirea spre celelalte partide. Totuși, formația pregătită de Hansi Flick poate păstra șanse la calificare și în cazul unei remize a unei înfrângeri, însă va trebui să stea la mâna rezultatelor.

Jucătorii nemți, resemnați înaintea duelului cu Spania: „Suntem într-o situație proastă”

Campionii mondiali din 2014 sunt aproape să părăsească pentru a doua oară la rând în faza grupelor un campionat mondial. Julian Brandt a confirmat că echipa se află într-o situație deficitară.

ADVERTISEMENT

„Suntem într-o situație proastă. Nu cred că este important (n.r. Spania a învins Germania cu 6-0 în urmă cu doar doi ani)”, a declarat Julian Brandt, conform Goal.

Kai Havertz, care a evoluat timp de 78 de minute în meciul cu Japonia, consideră că Germania nu beneficiază de același sprijin din partea fanilor comparativ cu turneele finale anterioare. „Pot înțelege de ce există negativitate printre mulți fani. Sunt mulți oameni care trag în noi.

Suntem conștienți de faptul că, spre deosebire de turneele anterioare, nu există sprijin 100% din partea suporterilor la această Cupă Mondială. Știm că sprijinul nu este la fel de bun pe cât ne-am obișnuit. Dar facem un apel la toată lumea să ne susțină duminică”, a adăugat Kai Havertz.

ADVERTISEMENT