Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții la cald după transferurile FCSB anunțate de Gigi Becali la Fanatik SuperLiga

Gigi Becali a anunțat ce transferuri face în această iarnă la FCSB. Reacții de ultimă oră la Fanatik SuperLiga.
08.12.2023 | 12:30
Reactii la cald dupa transferurile FCSB anuntate de Gigi Becali la Fanatik SuperLiga
Horia Ivanovici crede că Gigi Becali a dat lovitura cu transferurile la FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat cine sunt jucătorii pe care îi va aduce la FCSB în această pauză competițională. Patronul FCSB-ului a spus totul la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali aduce 3 jucători în iarnă la FCSB. Cum comentează analiștii Fanatik SuperLiga

Gigi Becali a vorbit despre cele trei transferuri ale FCSB-ului la FANATIK SUPERLIGA: „Nu am zis că i-am luat, dar o să îi vedeți pe toți trei odată. Când iese, iese. Nu vreau să mai stau cu emoții. Vreau să iau campionatul 10-15 puncte să termin bâlciul cu ei toți”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a fost primul care a comentat declarațiile patronului FCSB: „A zis și de schimbarea sistemului în 4-2-3-1, dar depinde ce jucători aduc. Să joace cu decar în spatele vârfului, Compagno va fi vândut sau valorificat”. 

Horia Ivanovici a venit cu informații noi despre vârful din Nigeria: „Vreau să vă mai spun ceva despre atacantul nigerian. Este cel mai promițător jucător african din Europa, revelație în anul 2023”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu l-a impresionat pe Alin Buzărin: „Mi-e greu să cred. Europa e plină de jucători africani”

Alin Buzărin nu e foarte convins însă de valoarea jucătorilor care vor ajunge la FCSB: „Mi-e greu să cred că se poate vorbi așa în momentul în care Europa e plină de jucători africani și în momentul în care băiatul ăsta are cotă pe Transfermarkt de 250.000 de euro. FCSB cred că are 18 jucători cotați peste în lot. 

Ăia de pe la Rennes de la academie n-or fi promițători? Aduc din toată Africa. Arsenal culege de pe acolo câteo jumate de echipă. I-a luat pe Camavinga, Tchouameni…”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici crede însă că Gigi Becali a dat lovitura: „Dacă vine nigerianul îți dau scris că pleacă pe 10-15 milioane. Eu zic că dacă îl ia pe el și pe Felipe sunt doi jucători care pot să te ajut cel puțin pentru a câștiga titlul. Până la Champions League mâncăm mămăligă multă. Astea sunt vise. Sunt două transferuri tari”.

„În loc să ia el 10 sau 15, îl dă aicea ca să ia FCSB-ul 10”

Alin Buzărin își menține punctul de vedere: „Ăla de la Chișinău, domnul Gușan, care face și el treaba asta de vreo 15 ani și a bătut și pe Real Madrid, ceea ce nouă nu prea ni s-a întâmplat. N-o simți el că pe ăla ia 15 milioane și să îl dea cu 1 milion? În loc să ia el 10 sau 15, îl dă aicea ca să ia FCSB-ul 10”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită îl contrazice și el: „N-are acolo expunerea FCSB-ului. E continuatoarea Stelei din punct de vedere sportiv și pe care UEFA o cunoaște câștigătoare de Cupa Campionilor. Sunt foarte puține echipe”.

Alin Buzărin aduce aminte de faptul că moldovenii vor juca împotriva echipei lui Mourinho: „Cum n-are Sheriff expunerea FCSB-ului? Păi joacă acum cu Roma pe Olimpico! Dar n-are expunere. Și FCSB-ul care a jucat cu Bihorul în Cupă are expunere. Păi vorbesc de expunerea de-acum”.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO lunea, marțea și vinerea de la 10:30. Emisiunea apare pe Facebook și YouTube ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Transferurile lui Gigi Becali, analizate la Fanatik SuperLiga: „Îți dau scris că pleacă pe 10-15 milioane”

ADVERTISEMENT