Fotbal international

Luka Modric le dă speranțe fanilor înainte de Croația – Argentina: „Avem același ADN ca la Real Madrid!”

Luka Modric a vorbit înaintea meciului dintre Croația și Argentina, transmițându-le fanilor că echipa are același ADN cu cel al lui Real Madrid.
12.12.2022 | 21:15
Luka Modric le da sperante fanilor inainte de Croatia  Argentina Avem acelasi ADN ca la Real Madrid
Luka Modric le dă speranțe fanilor înainte de Croația - Argentina. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Croației consideră că punctul forte al său și al coechipierilor săi este că nu cedează niciodată și că luptă până în ultima secundă a meciurilor.

Luka Modric le dă speranțe fanilor înainte de Croația – Argentina

Luka Modric le dă speranțe fanilor înaintea duelului din semifinalele Cupei Mondiale dintre Croația și Argentina, spunându-le că naționala țării lor are același ADN ca cel al lui Real Madrid:

ADVERTISEMENT

„Poți spune că avem același ADN ca Real Madrid deoarece luptăm de fiecare dată până la capăt și nu renunțăm niciodată!

Vreau să joc altă semifinală împotriva unei echipe mari, asta vreau, nu doar împotriva unui singur jucător”.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles, Leo este foarte mare, este cel mai bun jucător al lor și pentru noi va fi dificil să îl oprim, dar suntem pregătiți și vom da tot ce avem mai bun. Sper să fie suficient pentru a ajunge în finală”, a mai spus Luka Modric.

Calificare cu un singur șut pe poartă împotriva Braziliei

Croația a reușit să ajungă în semifinalele Cupei Mondiale după ce a trecut de Brazilia la loviturile de departajare, unde Dominik Livakovic a apărat nu mai puțin de două penalty-uri, ale lui Rodrygo și Marquinhos.

ADVERTISEMENT

Brazilienii deschiseseră scorul prin Neymar în minutul 112, iar Croația a reușit să egaleze în minutul 117, la primul șut pe poartă al meciului, prin Bruno Petkovic.

La loviturile de departajare, croații nu au avut deloc emoții, toți cei patru executanți ai penalty-urilor transformând fără nicio speranță pentru Alisson Becker.

ADVERTISEMENT

Croația a câștigat până acum un singur meci la Campionatul Mondial în timpul regulamentar, cel împotriva Canadei, scor 4-1.

În rest, Croația a terminat la egalitate meciul cu Maroc, scor 0-0 și cu Belgia, scor 0-0, ambele partide fiind disputate în faza grupelor. În optimile de finală, Croația a trecut de Japonia, tot la loviturile de departajare.

Scorul în timpul regulamentar a fost 1-1, niponii deschizând scorul prin Maeda în minutul 43, în timp ce selecționata lui Zlatko Dalic a egalat prin Ivan Perisic, în minutul 55.

ADVERTISEMENT