Lumea fotbalului, în stare de şoc după moartea lui Ilie Bărbulescu! FCSB, FC Argeş şi foştii colegi de echipă ai fundaşului au reacţionat după decesul fulgerător al fotbalistului

Marian Popovici   
în Steaua
01/02/2020, 10:30
Lumea fotbalului, în stare de şoc după moartea lui Ilie Bărbulescu! FCSB, FC Argeş şi foştii colegi de echipă ai fundaşului au reacţionat după decesul fulgerător al fotbalistului
Lumea fotbalului, în stare de şoc după moartea lui Ilie Bărbulescu! FCSB, FC Argeş şi foştii colegi de echipă ai fundaşului au reacţionat după decesul fulgerător al fotbalistului

Ilie Bărbulescu a decedat la vârsta de 62 de ani în locuinţa sa din Piteşti. Din primele informaţii se pare că fostul fotbalist al Stelei a făcut un infarct şi a murit în somn. Este al doilea component al Stelei 1986 care trece în nefiinţă după Lucian Bălan, care a decedat în anul 2015. 

Lumea fotbalului, în stare de şoc după moartea lui Ilie Bărbulescu! FCSB şi FC Argeş au trimis mesaje

Lumea fotbalului este în stare de şoc şi reacţiile nu au întârziat să apară. FCSB a reacţionat pe reţelele de socializare după decesul lui Ilie Bărbulescu: “Dumnezeu să te odihnească, Ilie Bărbulescu! FCSB deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist Ilie Bărbulescu, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, care ne-a părăsit la vârsta de 62 de ani.

Clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris cei de la FCSB pe reţelele de socializare.

Clubul la care s-a lansat, FC Argeş, a transmis un mesaj pe Facebook imediat după ce a fost confirmat decesul lui Ilie Bărbulescu: “Ilie Bărbulescu (1957-2020)! Odihnească-se în pace!”, a fost mesajul clubului piteştean

Gabi Balint şi Adrian Bumbescu au reacţionat după decesul fostului său coleg: “Era mai superat de o eventuală rentă! Dar el era un băiat extraordinar”

Gabi Balint a fost coleg la Steaua cu Ilie Bărbulescu şi a reacţionat imediat după moartea colegului său: ”Nu îmi vine să cred, chiar nu îmi vine să cred. Este greu să mi găsesc cuvintele în astfel de momente. Dumnezeu să-l odihnească!

Îmi aduc aminte că în momentul în care am făcut eu infarct a dat o declarație în care m-a certat, că nu am grijă de mine și să fiu mai atent. E trist, este foarte trist. Era o persoană deosebită. Vreau să îmi aduc aminte de el așa cum era pe teren”, a declarat Gabi Balint pentru Digi Sport.

Adrian Bumbescu a declarat că Bărbulescu era puţin supărat de faptul că unii din echipa Steaua 1986 aveau rentă şi unii nu: “Am aflat şi eu trista veste acum o oră. Nu ştiu dacă suferea de ceva. Mai zilnic vorbeam cu el. Ducea o viaţă normală Ilie. Vorbeam despre ce mai era pe la club, el era cu politica lui, este consilier pe acolo.

Totul normal. Nu anunţa nimic. Nu prea voia el loc în fotbal. Era mai supărat de o eventuală rentă. Dar, el era un băiat extraordinar, ca un frate mi-a fost. Îmi găsesc cu greu vorbele”, a spus fostul fundaş de “fier” al Stelei.

Dică şi Neaga, “urmaşii” lui Ilie Bărbulescu: “Îmi plăceau mult poveştile lui”

Şi “urmaşii” lui Ilie Bărbulescu de la FC Argeş, plâng moartea celui care le-a fost idol. Nicolae Dică şi Adrian Neaga au avut acelaşi traseu ca şi Ilie Bărbulescu. Au început la FC Argeş şi au jucat apoi la Steaua:

”Nu-mi vine să cred. M-am întâlnit înainte de Sărbători cu ‘nea Ilie, la Primărie. Lucra acolo acum. Arăta foarte bine. Îmi pare foarte rău. Dumnezeu să-l ierte!”, a reacţionat Dică pentru Telekom Sport.

“Am băut o cafea cu nea Ilie la începutul lunii ianuarie. Eram prieteni şi îmi plăceau mult poveştile lui. O să-mi fie tare dor de ele. Mare păcat. Un om sincer şi care nu a fost apreciat la adevărata lui valoare! Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.

  • 62 de ani avea Ilie Bărbulescu
  • 5 selecţii în echipa naţională avea Bărbulescu

 

 

 

 

Închide ×