Life

Lux şi opulenţă pentru Andreea Marin. Cum arată casa din Pipera în care locuiește vedeta

Andreea Marin trăiește în lux și opulență. Cum arată casa ”Zânei Surprizelor”. Locuința este situată în zona Pipera din București.
16.02.2024 | 14:07
Lux si opulenta pentru Andreea Marin Cum arata casa din Pipera in care locuieste vedeta
Andreea Marin are o saună în casă, o cadă în dormitor și o grădină superbă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată casa Andreei Marin? Cu siguranță mulți români sunt curioși să descopere locul unde cea supranumită ”Zâna Surprizelor” se ocupă de activitățile cotidiene sau are parte de momente de răsfăț, după o zi agitată, de exemplu.

Casa ”Zânei Surprizelor”, o oază de liniște cu lux și opulență

O saună, cadă în dormitor sau o grădină verde, cu fructe și legume bio, sunt printre principalele caracteristici ale casei Andreei Marin. Imobilul este, de fapt, o vilă de 300 de metri pătrați, din zona Pipera, din Capitală, și construită după un design în care se reflectă mult din personalitatea fostei prezentatoare de la TVR.

ADVERTISEMENT

În vila din Pipera, Andreea Marin supravietuiește cu Adrian Brâncoveanu, partenerul său de viață de peste 7 ani, și cu fiica sa, Violeta, pe care a adus-o pe lume în căsnicia cu artistul Ștefan Bănică Jr. Casa este compusă dintr-un etaj, unde se găsește dormitorul matrimonial, un dressing, o baie și camera Violetei.

La parterul locuinței ”Zânei Surprizelor” se găsește o cameră de oaspeți, livingul, bucătăria și o altă baie. Totul este frumos amenajat, alb, negru și o tentă de auriu fiind ”luminile” predominante din interior.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în vilă se mai găsesc și piese de mobilier din lemn masiv sau un șemineu din piatră naturală, iar printre acestea, în fața casei se poate zări grădina în care Andreea Marin simte că pătrunde în copilărie.

”A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, după ce și-a renovat casa, în 2021.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, o casă amenajată după bunul plac

Totodată,  vila ”Zânei Surprizelor” este protejată de un gard înalt, iar în grădină sunt plantați inclusiv pomi fructiferi. La toate acestea ar fi contribuit și iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu.

 ”În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

ADVERTISEMENT

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, apare într-o postare de pe Instagramul vedetei.

ADVERTISEMENT