Life

Lux și opulență totală pentru Delia. Artista a dat peste un milion de euro pe casa în care trăiește

Delia trăiește pe picior mare. Jurata de la iUmor a scos din buzunar un milion de euro pentru locuința din nordul Capitalei.
22.05.2023 | 20:19
Lux si opulenta totala pentru Delia Artista a dat peste un milion de euro pe casa in care traieste
Delia trăiește pe picior mare. Jurata de la iUmor a scos din buzunar un milion de euro pentru locuința din nordul Capitalei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lux și opulență totală pentru vedeta care este căsătorită de ani buni cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Artista a dat peste un milion de euro pe casa în care trăiește, după ce s-a mutat din zona Unirii.

Delia trăiește pe picior mare. Jurata de la iUmor a scos din buzunar un milion de euro pentru locuința din nordul Capitalei

Delia trăiește pe picior mare și are o avere considerabilă, având încasări uriașe din muzică și proiectele în televiziune. Jurata de la iUmor a scos din buzunar un milion de euro pentru locuința din nordul Capitalei unde stă de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și partenerul de viață, Răzvan Munteanu, au renunțat la apartamentul din centrul orașului și s-au mutat în Nord. Decizia a fost luată în urmă cu ceva vreme, cântăreața locuind într-un penthouse.

Imobilul construit pe două etaje are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, cât și o terasă cu piscină. Îndrăgita artistă a angajat un arhitect care a amenajat locuința care se învârte după soare și are numai piese de lux.

ADVERTISEMENT

Mobilierul opulent nu este folosit aproape deloc de cântăreața Delia care preferă să comande mâncare. Jurata de la iUmor a mărturisit la un moment dat că o deranjează atunci când simte firimituri sub tălpi când merge prin casă.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdrăm bucătăria. Dacă curăţăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita.

ADVERTISEMENT

Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a mărturisit vedeta, conform click.ro. Blondina și Răzvan Munteanu au dat avansul și pentru un alt penthouse. Acesta se ridică la 3 milioane de euro.

Imagini din casa Deliei Matache
Imagini din casa Deliei Matache. Sursa foto: a1.ro. Colaj: Fanatik

Delia, penthouse în valoare de 3 milioane de euro

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut”, a declarat Răzvan Munteanu în 2020 pentru profit.ro.

Soțul Deliei a mai menționat că intenționează să se mute, dar ia în calcul și apariția unei oferte mai bune de vânzare. În plus, artista și afaceristul doresc să facă un upgrade tot într-un penthouse, design-ul urmând să fie făcut de firma la care au apelat și în trecut.

ADVERTISEMENT