Sport

Lyes Houri, primul gol de la revenirea la Craiova! Reghe a insistat pentru transferul francezului

Lyes Houri a marcat pentru Universitatea Craiova în meciul cu Sepsi. Este primul gol al francezului de la revenirea în Bănie, transferul fiind anunţat în exclusivitate de FANATIK.
16.09.2023 | 22:30
Lyes Houri primul gol de la revenirea la Craiova Reghe a insistat pentru transferul francezului
Lyes Houri, primul gol de la revenirea la Craiova! Reghe a insistat pentru transferul francezului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Unul dintre ultimele transferuri din perioada de mercato a fost revenirea lui Lyes Houri la Universitatea Craiova. FANATIK a anunţat în exclusivitate mutarea, chiar înaintea meciului dintre U Craiova şi Farul, scor 2-0.

Lyes Houri, primul gol de la revenirea la Craiova!

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a marcat primul gol de la revenirea în Bănie, reuşind să majoreze diferenţa în meciul cu Sepsi. Houri a marcat cu un şut bine plasat de la 20 de metri, care l-a învins pe Niczuly.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf l-a avut sub comandă pe Houri în primul mandat pe banca oltenilor, iar la revenirea la Universitatea Craiova l-a cerut patronului Mihai Rotaru, care a declarat:

“Cred că băieții, colegii mei, chiar au anunțat oficial pe site. Pe 3 ani e semnat. Houri a jucat la noi extraordinar în primul mandat al lui Reghe. El s-a accidentat în cantonamentul din Antalya.

ADVERTISEMENT

“Reghe a venit cu soluția asta și noi doar am executat”

A fost principalul motiv pentru care noi am pierdut campionatul, pentru că era cel mai în formă jucător al Universității Craiova. L-am luat pentru că noi credem în el.

A renunțat la mult mai mulți bani de la o ofertă din Golf și le-a spus și colegilor că nimeni nu înțelege cât de mult și-a dorit să revină la Craiova și țin foarte mult la el. Reghe a venit cu soluția asta și noi doar am executat”, a spus Rotaru la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Lyes Houri a fost adus în România în anul 2018 de Gică Hagi, care l-a ochit la echipa secundă a lui Lens. Doi ani mai târziu, fotbalistul a fost vândut în Ungaria la Mol Vidi pentru 600.000 de euro.

A suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la Craiova

Maghiarii l-au împrumutat la Universitatea Craiova în 2021, pentru 150.000 de euro. A apucat să evolueze doar în 13 meciuri la olteni, el suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate, fiind indisponibil până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

După un an de pauză, Laurenţiu Reghecampf şi Lyes Houri au reluat colaborarea la Universitatea Craiova. Reghe a revenit pe banca tehnică şi una dintre mutările pe care le-a solicitat expres a fost aducerea mijlocaşului ofensiv.


  • 2,22 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT