Life

”M-a dat cu capul în față, am început să tremur”. Ce a pățit o vedetă din România într-un taxi din Capitală

Clipe de coșmar pentru una dintre cele mai cunoscute influencere din România. Vedeta a fost agresată într-un taxi din București.
09.02.2024 | 09:35
Ma dat cu capul in fata am inceput sa tremur Ce a patit o vedeta din Romania intrun taxi din Capitala
Geani Olaru, clipe de groază într-un taxi de la Bolt România. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, incidentele din taxiuri sunt din ce în ce mai dese. De obicei, de astfel de evenimente neplăcute nu scapă nici vedetele. De data asta, una dintre cele mai cunoscute figuri din mediul online a ales să le povestească tuturor prin ce a trecut din cauza unui șofer de taxi.

Geani Olaru, clipe de groază într-un taxi din București

Geani Olaru este una dintre cele mai active influencere din mediul online. De obicei, cei care o urmăresc sunt obișnuiți ca șatena să posteze fel de fel de idei de makeup sau recomandări pentru doamnele și domnișoarele din comunitatea sa.

ADVERTISEMENT

De data asta, însă, Geani Olaru a venit în fața urmăritorilor săi cu o poveste tristă și îngrijorătoare, în același timp. Vedeta a trecut prin momente de groază în timp ce se afla într-un taxi din Capitală și a povestit totul.

Geani a comandat un taxi pentru că avea nevoie să ajungă la o anumită adresă. Șoferul a ajuns la punctul de întâlnire, iar influencera s-a urcat în mașină. Din acel moment s-a declanșat totul.

ADVERTISEMENT

Imediat cum a urcat în taxi, Geani i-a cerut politicos șoferului să dea volumul muzicii mai încet. Atunci, acesta s-a enervat și a avut o reacție total necorespunzătoare, mai ales că era în timpul unei curse.

”I-am cerut un singur lucru, să dea muzica mai încet, era o slujbă, nici nu știu ce era, la maxim. I-am cerut acest lucru pentru că trebuia să vorbesc la telefon. Nici nu plecase de pe loc și a început să mă agaseze verbal”, a spus Geani pe social media.

ADVERTISEMENT

Influencera nu a putut discuta cu niciun reprezentant de la compania de taxi

În momentul în care a auzit cerința Geaninei, acesta a pus o frână bruscă și a izbit-o pe influenceră cu capul de scaunul din față. Însă, momentele de groază nu s-au încheiat aici.

Șoferul a început să fie agresiv verbal și să se răstească la Geani. Din păcate, aceasta nu a mai ajuns la destinație, căci șoferul de taxi a dat-o jos din mașină, i-a anulat cursa și i-a luat și banii.

ADVERTISEMENT

Speriată, influencera a început să tremure și nu i-a venit să creadă că i s-a întâmplat una ca asta. După ce s-a mai calmat, aceasta a pus mâna pe telefon în încercarea de a discuta cu reprezentanții companiei respective de taxi.

Din păcate, Geani Olaru nu a putut lua legătura cu cei de la compania de taxi. Tot ce a putut face a fost să lase o recenzie, ceea ce a enervat-o și mai tare. Geaninei nu i se pare deloc normal să fie agresată și să nu poate face nimic pentru a rezolva asta.

”Am încercat să fac o sesizare în aplicație. Omul m-a dat afară din mașină. A pus frână de m-a dat cu capul în față, am început să tremur de nervi. Mi-a anulat cursa, mi-a luat și banii, deși nici nu plecasem de pe loc. Încerc de 10 minute să sun la ei, dar nu pot decât să ofer o recenzie.” a spus Geani pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: