Life

Mădălin Ionescu a pus lumea pe jar. Urmează o colaborare cu Andreea Mantea?

10.05.2021 | 23:55
Madalin Ionescu a pus lumea pe jar Urmeaza o colaborare cu Andreea Mantea
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a pus lumea pe jar după ce a răspuns unor întrebări din mediul online, una dintre ele având legătură cu fosta sa colegă de la Kanal D, Andreea Mantea. Mulți vor să știe acum dacă vor mai colabora împreună. 

O perioadă lungă de timp s-a zvonit că prezentatorul a plecat de la WOWbiz din cauza frumoasei brunete, dar iată că cei doi au rămas în relații foarte bune. Și nu o spunem noi, ci chiar replica oferită de soțul Cristinei Șișcanu când este întrebat despre vedetă.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Metropola TV a mărturisit că nu este exclusă o eventuală colaborare cu Andreea Mantea, cu care a fost coleg în urmă cu ani buni. „Cine știe” este răspunsul oferit de Mădălin Ionescu după o serie de întrebări pe Instagram.

Mădălin Ionescu și Andreea Mantea, împreună într-un proiect? Ce a spus prezentatorul

Mădălin Ionescu și Andreea Mantea au moderat împreună emisiunea WOWbiz, însă după ceva vreme prezentatorul a fost înlocuit cu Victor Slav. În perioada respectivă vedeta a ieșit oarecum din lumina reflectoarelor, în timp ce bruneta a continuat cu televiziunea.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cristi Mitrea a trecut la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar apoi la „Puterea Dragostei”, unde a prezentat primele două sezoane, fiind înlocuită toamna trecută de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În momentul de față Andreea Mantea are propriul show la Kanal D, unde apare alături de fiul ei, David. Emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” este extrem de urmărită de fani, care așteaptă cu sufletul la gură să afle amănunte despre viața vedetei.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, Mădălin Ionescu a revenit pe micile ecrane după o pauză destul de lungă. Show-ul care îi poartă numele poate fi urmărit de luni până joi, în intervalul 22:00 – 24:00, la Metropola TV.

„Mădălin Ionescu Show” este o emisiune cu atitudine, care va prezintă poveștile care merită să ajungă la inimile telespectatorilor prin prisma unor oameni cunoscuți sau poate complet necunoscuți.

ADVERTISEMENT

Totodată, show-ul acoperă o paletă largă de domenii de interes din actualitatea socială și a zilei, anunța la un moment dat paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT