Life

Mădălin Ionescu, dezvăluiri despre live-ul din duș: ”Îmi plac provocările”

Mădălin Ionescu, mărturie sinceră legată de live-ul din cabina de duș. Ce a declarat acum prezentatorul de la Metropola TV.
12.09.2023 | 22:09
Madalin Ionescu dezvaluiri despre liveul din dus Imi plac provocarile
Mădălin Ionescu, mărturie legată de live-ul din cabina de duș. Ce a mărturisit prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul moderator a făcut mai multe dezvăluiri despre live-ul din duș. Vedeta a dorit să sublinieze că este o persoană căreia îi plac provocările, dar și că a vrut să tragă un puternic semnal de alarmă în direcția culturii.

Mădălin Ionescu, mărturie legată de live-ul din cabina de duș. Ce a declarat prezentatorul

Mădălin Ionescu are o mărturie sinceră legată de live-ul din cabina de duș. Prezentatorul a povestit cum a ajuns în această situație, după ce anterior le-a vorbit internauților despre importanța cărților și a cititului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, soțul Cristinei Șișcanu a subliniat că a fost vorba de o strategie de marketing. Fanii au apreciat curajul și îndrăzneala vedetei care și-a atins ținta prin videoclipul postat pe canalele sale de socializare.

Mai mult decât atât, moderatorul nu a dorit să fie vorba de absolut nimic indecent, motiv pentru care pe tot timpul live-ului a purtat șort de baie. Totodată, îi plac provocările și iată că a dus la capăt una dintre acestea.

ADVERTISEMENT

„Știu că atunci când vorbești despre cultură e greu să faci vizualizări. Eu am riscat pentru că îmi plac provocările. Așa că am «îndrăznit» să fac o postare despre cărți”, a declarat Mădălin Ionescu pentru wowbiz.ro.

Mădălin Ionescu: ”Sunt om de cuvânt”

„Și nu orice fel de cărti, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturarea unei personalități puternice. Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți am lansat o provocare.

ADVERTISEMENT

Dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș. Și, ce credeți, neașteptat am făcut aproape 30.000 de views. Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt”, a mai spus Mădălin Ionescu, pentru aceeași sursă.

În aceeași ordine de idei, vedeta a mai vrut să evidențieze că nu a înnebunit deloc, ci doar și-a ținut promisiunea față de urmăritorii din mediul virtual. Cei care știu toată ”istoria” din spate au apreciat că moderatorul este parolist.

ADVERTISEMENT

Până la urmă scopul scuză mijloacele pentru că în felul acesta internauții au aflat foarte multe lucruri despre niște cărți minunate. Mădălin Ionescu le-a mulțumit tuturor celor care au fost de aceeași baricadă cu el în această strategie de marketing.

ADVERTISEMENT