Life

Magda Catone se mută în casă nouă, la 10 ani de când a rămas văduvă. Unde va sta fosta soție a lui Șerban Ionescu

Magda Catone pleacă din apartamentul în care a stat cu Șerban Ionescu. Unde va locui actrița, după ce în 2012 a rămas singură.
27.10.2022 | 10:05
Magda Catone se muta in casa noua la 10 ani de cand a ramas vaduva Unde va sta fosta sotie a lui Serban Ionescu
Magda Catone pleacă din apartamentul în care a stat cu Șerban Ionescu. Unde va locui actrița. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita actriță în vârstă de 64 de ani a declarat că se mută în casă nouă, la 10 ani de când a rămas văduvă. Unde va sta fosta soție a lui Șerban Ionescu, cu care are un băiat pe nume Carol, ce moștenește talentul părinților.

Magda Catone pleacă din apartamentul în care a stat cu Șerban Ionescu. Unde va locui actrița

Magda Catone și-a achiziționat în urmă cu aproximativ 15 ani o casă la curte pe care încearcă să o renoveze. Vedeta dorește să se stabilească în locuința din sectorul 1 cât mai repede pentru că are o grădină mare.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a subliniat că nu scoate la vânzare apartamentul în care a stat cu Șerban Ionescu, regretatul actor care a încetat din viață în urmă cu 10 ani.

Mai mult decât atât, artista a ținut să mai adauge că vrea să aibă mai multe proprietăți, în cea din sectorul 1 urmând să locuiască împreună cu fiul său, Carol Ionescu, în vârstă de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

„Încerc să termin casa cea nouă cumpărată acum 15 ani, în București, în sectorul 1. Nu vând nici apartamentul, vreau să fiu proprietară, să am patru case.

Deocamdată am doar două. O să am și grădină, și pisică, o colivie cu păsărele. Voi sta cu Carol”, a mărturisit Magda Catone pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Magda Catone, aprecieri pentru fiul său, Carol

Magda Catone este mândră de fiul său, Carol Ionescu, care este un tânăr frumos, inteligent și talentat. Băiatul actriței și al regretatului Șerban Ionescu a studiat muzica, reușind în felul acesta să îndeplinească unul dintre visele mamei sale.

Vedeta are o relație specială cu unicul său copil despre care spune că este un băiat model. Cei doi se înțeleg de minune, comunică, se ajută reciproc și reușesc să facă foarte multe lucruri împreună.

ADVERTISEMENT

Carol a venit pe lume după o perioadă destul de lungă. Magda Catone s-a chinuit timp de 13 ani să devină mamă, dar a avut răbdare și în cele din urmă a reușit să nască un copil pentru care are numai aprecieri.

ADVERTISEMENT
Tags: